Si Belle: Δυο Θεσσαλονικιές εμπνεύστηκαν την πιο δυναμική σειρά ρούχων

Μια εταιρεία μόδας που αξίζει να γνωρίσεις.
Si Belle: Δυο Θεσσαλονικιές εμπνεύστηκαν την πιο δυναμική σειρά ρούχων

Της Μάρως Καρούση 

Μια σχετικά νέα εταιρεία μόδας, έρχεται να μας παρουσιάσει την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της για το 2019. Και το όνομα αυτής, Si Belle.

Με κεντρικό μότο της «η ζωή είναι τόσο όμορφη», πώς γίνεται να μην ακολουθήσει μια παραμυθένια και γεμάτη θετική αύρα συλλογή με ρούχα;

Ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη και δημιουργοί της, η Κική και η Πέννυ Παπανικολάου.

Όλα ξεκινούν το 2014, όπου τα κορίτσια αποφασίζουν να συνεχίσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση, με εξαιρετικά επιτυχημένη ιστορία στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Si Belle: Δυο Θεσσαλονικιές εμπνεύστηκαν την πιο δυναμική σειρά ρούχων

Το όνομα του brand, Decibel.

Έτσι, λαμβάνοντας όλη την γνώση και έχοντας ως δεδομένη την επιτυχία της οικογενειακής επιχείρησης, επαναπροσδιορίζονται και ξανασυστήνονται με την δική τους πλέον ταυτότητα, Si Belle.

Πού απευθύνεται όμως το brand τους;

Στόχος του Si Belle, είναι να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας. Εκείνης της γυναίκας που πρέπει να συνδυάσει πολλαπλούς ρόλους μέσα στη μέρα της. Από το πρωί που θα βρίσκεται στον χώρο εργασίας της, μέχρι τα ρούχα που θα μπορούσε να φορέσει στο γυμναστήριο.

Si Belle: Δυο Θεσσαλονικιές εμπνεύστηκαν την πιο δυναμική σειρά ρούχων

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας, Κική Παπανικολάου εξηγεί:

«Η ζωή είναι μια πρόκληση και αυτό είναι που την κάνει τόσο όμορφη. L’amour et La vie est est Si Belle». 

T-shirts, set κοστούμια, παντελόνια και μια πληθώρα από ανοιξιάτικα «κομμάτια» σε pastel, floral και λινά και αέρινα υφάσματα, έρχονται να μας ξεσηκώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο και να μας φέρουν όλο και πιο κοντά στην εαρινή περίοδο.

Άλλωστε, το πιο σημαντικό στην Si Belle είναι πως αντιλαμβάνεται τις ανάγκες κάθε γυναίκας, κάνοντας έξυπνες, μη περίπλοκες και stylish επιλογές.

Με ανταγωνιστικές τιμές σε άρτιο συνδυασμό με την πάντα υψηλή ποιότητα, η συγκεκριμένη εταιρεία διατηρεί την παραγωγή της σε όλη την Ελλάδα, σε επιλεγμένα σημεία αλλά και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www. SiBelleFashion.com.

Αξίζει να την επισκεφτείς!