Αδέρφια, οι καλύτεροί σου φίλοι

Εκείνοι που πάντοτε θα είναι δίπλα μας στις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές.
Αδέρφια, οι καλύτεροί σου φίλοι

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Αδελφική αγάπη. Ένας σπάνιος, πολύ ξεχωριστός δεσμός. Κάτι που γνωρίζει καλά κάποιος που έχει την τύχη να έχει δίπλα του αδέρφια.

Είναι εκείνα τα άτομα με τα οποία μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου από τη στιγμή που θα γεννηθείς μέχρι την ενηλικίωσή σου, είναι η παντοτινή σου παρέα η οποία οτιδήποτε και να συμβεί θα στέκονται στο πλευρό σου.

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι θα περάσουν μαζί σου και τις ευχάριστες μα κυρίως τις δυσάρεστες στιγμές και θα σε έχουν δει στις χειρότερες φάσεις της ζωής σου, έχοντας αντιμετωπίσει μαζί σου κάθε είδους δυσκολία. Ασχέτως αν μερικές φορές μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε!

Γιατί είναι ευλογία το να έχεις δίπλα σου τα αδέλφια σου;

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος πραγματικά σε έχει σώσει τις περισσότερες φορές πέρα από τους γονείς σου; Μα και φυσικά τα αδέλφια σου.

Ο δυνατός αυτός δεσμός δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και για κανένα λόγο , είναι πάντα εκεί για εσένα, είναι ένα χέρι βοηθείας που ακόμα και αν δεν το ζητήσεις θα βρίσκεται κοντά σου για να σε σώσει από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Έχετε μάθει, άλλωστε, από την παιδική σας ηλικία να καλύπτει ο ένας τις ατασθαλίες του άλλου και πόσο μάλλον όταν ήσασταν «συνεργοί».

Παντοτινή παρέα

Όσες φορές και αν νομίζεις ότι είσαι μόνη και όλοι οι φίλοι σου σε έχουν προδώσει ή σε έχουν απογοητεύσει με την συμπεριφορά τους, ξέρεις πως μόνο μόνη σου δεν είσαι.

Αδέρφια, οι καλύτεροί σου φίλοι

Θα είστε πάντα μια παρέα από μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεστε κανέναν άλλον. Γιατί στο κάτω – κάτω είστε άνθρωποι πιθανότατα με κοινά γούστα, ξέρετε τις συνήθειές σας, τι σας αρέσει και τι όχι οπότε έχοντας στο νου σας όλα αυτά μπορείτε να επιλέξετε τρόπους διασκέδασης.

Αδελφός = προσωπικός φύλακας

Πόσες φορές από το δημοτικό ακόμα ο αδερφός σου έχει μπει μπροστά για να σε σώσει από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση; Σχεδόν πάντα, διότι ήθελες και λίγο να είσαι ανεξάρτητη. Ακόμα και τώρα που είσαι ολόκληρη γυναίκα ο αδερφός σου είναι ένας φύλακας – άγγελος που δεν θα διστάσει να συντρίψει οποιονδήποτε σε κάνει να χάσεις το χαμόγελό σου.

Δεν πρόκειται να σε αφήσει από την επιτήρησή του ακόμα και αν αυτό σε κάνει να εκνευρίζεσαι από την τόση προσοχή. Και να θυμάσαι πάντα πως ακόμα και τις φορές που μπορεί να μην συμφωνούν οι απόψεις σας για μερικά θέματα πάντα θέλει το καλό σου.

Αδελφή σημαίνει «καλύτερη φίλη»

Είναι πραγματικά η κολλητή σου φίλη και θα χαρείτε η μία για τις επιτυχίες της άλλης. Ιδιαίτερα αν έχεις μικρότερη αδελφή, τότε σίγουρα θα αποτελείς πρότυπο για εκείνη.

Αδέρφια, οι καλύτεροί σου φίλοι

Είστε η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο

Είστε αδιαμφισβήτητα μια πανίσχυρη μικρή ομάδα που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει και να αποδυναμώσει. Έχετε μάθει να περνάτε μαζί όλες τις δυσκολίες. Μην αφήσετε ποτέ και κανέναν να μπει ανάμεσα σας, πάντα να θυμάστε ότι τα αδέλφια σας είναι… αξία ανεκτίμητη.