Κακό timing στον έρωτα: Συμβαίνει πραγματικά ή πρόκειται για την πιο εύκολη δικαιολογία;

Η μοναδική περίπτωση για την οποία ισχύει απόλυτα ο ορισμός του bad timing.
Τα δίνουν όλα! Με αυτά τα 5 ζώδια θα περάσεις καλύτερα στον έρωτα το 2019

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Η φράση «δεν είχαμε το σωστό timing» ακούγεται πολύ συχνά ως δικαιολογία για μια σχέση που δεν προχώρησε. Πρόκειται, όμως  πράγματι για δικαιολογία;

Υπάρχει -θα αναρωτηθεί κανείς- σωστός και λάθος χρόνος για ενώσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που θέλεις πολύ;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ξεκαθαρίσουμε το ότι ο χρόνος είναι ένας και δεν χωρίζεται σε κατηγορίες. Υπάρχουν σαφώς και  μερικές συγκυρίες στην ζωή μας που πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε σχέση με εκείνον που επιθυμούμε.

Μήπως, όμως, ο ορισμός «λάθος timing» δεν είναι παρά μια καλοστημένη δικαιολογία;

«Πολλές υποχρεώσεις»

Η πιο κομψή αλλά και έξυπνη δικαιολογία για να αποφύγεις μια σχέση που δεν επιθυμείς να γίνει είναι να προβάλεις την ασφυκτικά  γεμάτη καθημερινότητά σου.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν σου φταίει το κακό timing αλλά και εσύ η ίδια που αντί να αδράξεις την ευκαιρία (πάντα μιλάμε όταν αξίζει ο άλλος), την πετάς στην άκρη δίχως δεύτερη σκέψη. Άρα, ο χρόνος δεν είναι το πρόβλημά σου.

Κακό timing στον έρωτα: Συμβαίνει πραγματικά ή πρόκειται για την πιο εύκολη δικαιολογία;

«Δεν είμαι διαθέσιμος»

Τι γίνεται στην περίπτωση που εσύ είσαι εκείνη που δέχεται την άρνηση; Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις (ξανά!) το φταίξιμο στο κακό timing. Δεν φταίει κανένας μη συγχρονισμός σε αυτήν την περίπτωση. He’s just not that into you, που μας έμαθε και η λατρεμένη ταινία.

Το «πρόβλημα» της καριέρας

Ή αλλιώς όταν κανείς από τους δυο σας δεν βάζει ως προτεραιότητα μία σχέση. Σύνηθες παράδειγμα είναι η εμμονή μας με την καριέρα μας.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που επιθυμεί και είναι υγιές να έχει προτεραιότητες και στόχους στην ζωή του. Όλα στη ζωή απαιτούν ισορροπία και μέτρο.

Όταν είναι να συμβεί, να είσαι σίγουρη πως θα συμβεί.

Το πραγματικό bad timing

Το έχουν βιώσει οι περισσότεροι: Βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και ξαφνικά γνωρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος ου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε καλεί να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια.

Μεγάλο το δίλημμα και δύσκολη η απόφαση. Στην περίπτωση αυτή, έχεις κάθε λόγο να μιλάς για κακό timing.

Και ίσως μιλάμε για τη μοναδική περίπτωση…