In style και το 2019: Ποια κομμάτια δεν θα φορεθούν τη νέα χρονιά

Μαζί με το 2018 θα αποχαιρετήσουμε και μερικές τάσεις του.
In style και το 2019: Ποια κομμάτια δεν θα φορεθούν τη νέα χρονιά

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Νέος έτος, νέες τάσεις στη μόδα!

Με τον ερχομό του νέου έτους κάποια από τα prints, τα χρώματα και τα στοιχεία που πρωταγωνίστησαν  το 2018 θα μας αποχαιρετήσουν για τα καλά.

Πράγμα ευχάριστο, καθώς όλες μας αποζητάμε την ανανέωση μέσα από τα ρούχα , τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ αλλά ακόμα και με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών μας.

Αν και αυτή την χρονιά στόχος σου είναι να είσαι in fashion οφείλεις να απομακρύνεις από την ντουλάπα και το στυλ σου μερικά στοιχεία.

Ποιες τάσεις καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε με τον ερχομό του 2019;

Κρόσσια

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και από τις πιο κομψές τάσεις που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία της μόδας.

Τα κομμάτια που καλό θα ήταν να εξαφανίσεις από την ντουλάπα σου, είναι χωρίς αμφιβολία  τα ρούχα, οι τσάντες και  τα μποτάκια με κρόσσια.

High heels

Σε αυτό το σημείο δικαιώνονται οι φανατικές των sneakers και των αθλητικών παπουτσιών καθώς το 2019, δεν μας θέλει πλέον «καρφωμένες» στα ψηλά μας τακούνια.

Μην ξεχνάς, εξάλλου, πως τα fashion icons πάντα προτιμούν πιο κλασσικά κομμάτια και σπανίως υποκύπτουν σε υπερβολές. Και οι 15 πόντοι τακούνι, είναι πράγματι υπερβολή!

Flashy  κοσμήματα

Όπως θα παρατηρήσεις, ο μινιμαλισμός θα αποτελέσει βασικό στοιχείο του 2019, αφού τα υπερβολικά flashy κοσμήματα -για παράδειγμα τα μεγάλα κολιέ και οι κρίκοι- θα θεωρηθούν out of fashion.

Τα κοσμήματα που θα δούμε να κυριαρχούν είναι τα πιο απλά και διακριτικά.

Ρούχα με prints

Πλέον όχι μόνο είναι εκτός μόδας αλλά θεωρούνται απολύτως απαγορευμένα. Και αυτό δεν θα πρέπει να σε στεναχωρεί καθόλου. Μπλουζάκια και κολάν που έχουν έντονα prints , είναι δύσκολο να ταιριάξουν στον σωματοτυπό σου και αναφέρομαι πιο πολύ στα κολάν διότι τονίζουν την περιφέρεια και δεν κολακεύουν καθόλου.

Cropped top

Εκτός μόδας παραμένουν τα cropped top για τον φετινό χειμώνα.

Αν πραγματικά επιθυμείς να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στυλ θα πρέπει να ακολουθήσεις τους νέους κανόνες της μόδας και να αρχίσεις να φοράς μακριές μπλούζες για να απογειωθείς.