Print στο print: Τόλμησε το, κάν’ το σωστά και… λάμψε

3 τρόποι να το φορέσεις σωστά.
Print στο print: Τόλμησε το, κάν' το σωστά και... λάμψε

Της Μάρως Καρούση 

Δεν είναι μυστικό πως το print για φέτος και δη το animal print είναι η βασίλισσα των τάσεων και μονοπωλεί όλες τις βιτρίνες. Μα είναι να το αδικείς; Καρό, πουά, ριγέ, λεοπάρ, ζεβρέ, floral, φίδι, τι να πρωτοδιαλέξεις!

Και αν σου έλεγα ότι δεν χρειάζεται να διαλέξεις μόνο ένα και ότι μπορείς να συνδυάσεις δύο ή και τρία μαζί χωρίς να προκαλείς επιληπτικά σοκ; Ναι-ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τώρα μπορείς και εσύ, με σωστούς συνδυασμούς, να μαγνητίζεις τα βλέμματα σαν να έχεις ξεπηδήσει από εξώφυλλα περιοδικών μόδας. 

Total leopard 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stradivarius (@stradivarius) στις

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από το απόλυτο των απόλυτων. Leopard print για φέτος και όλες μας πλέον, οφείλουμε να έχουμε ένα σχετικό κομμάτι στην ντουλάπα μας. Για τις πιο τολμηρές, ή μάλλον για εκείνες που αγαπούν τα fashion statements λίγο παραπάνω, προτείνουμε ένα σύνολο total leopard αλλά όχι με ίδιο colour print.

Παίξε με τα χρώματα στα ρούχα και δοκίμασε μπλε, κόκκινο, λευκό ή κανονικό leopard με γόβες ή αξεσουάρ σε άλλη απόχρωση.

Total snake

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA Official (@zara) στις

Παραμένουμε στις total εμφανίσεις γιατί πολύ απλά θέλουμε να τις απενοχοποιήσουμε στις γυναικείες συνειδήσεις. Έτσι, εάν σου αρέσει το snake print, να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο. Μπορείς να το κάνεις με αρκετά σικάτο τρόπο.

Επίλεξε midi φούστα και πουκάμισο σε γήινες διαφορετικές αποχρώσεις με snake print και νιώσε σαν να προχωράς σε catwalk.

Snake print παντελόνι με floral πουκάμισο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) στις

Κι όμως κι όμως! Εάν επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις και δεν ενθουσιαστείς από την ποικιλία που υπάρχει σε floral και snake prints ρούχα, θα δημιουργήσεις ένα σύνολο που όμοιο του δεν θα υπάρχει.

Παίξε σε κόκκινες αποχρώσεις οι οποίες ξεχωρίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο την χειμερινή περίοδο και πολύ απλά, λάμψε.

Floral παντελόνα με καρό πουκάμισο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BSB (@bsbofficial) στις

Ίσως η πιο ιδιαίτερη επιλογή της λίστας μας, αφού floral παντελόνα δύσκολα επιλέγεις τον χειμώνα, αλλά! Αν ρισκάρεις και το επιλέξεις δεν θα χάσεις, αφού μπορείς να «χτίσεις» με βάση αυτό το κομμάτι, ένα μοναδικό σύνολο.

Σου δίνει την ευκαιρία να τη συνδυάσεις με πουά, floral ξανά και καρό πουκάμισο όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, στην οποία το look απογειώνεται και με μία μάλλινη κρεμ ζακέτα και ψηλά μαύρα μποτάκια.

Ακόμα φοράς απλώς μια leopard ζώνη;