Αν το σαββατοκύριακο που έρχεται έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου πως δεν θα σηκωθείς από τον καναπέ, σου βρήκαμε τι θα παρακολουθήσεις στο Netflix. Αν παράλληλα, αγαπάς και τις αστυνομικές σειρές μυστηρίου, σίγουρα την παρακάτω σειρά θα τη λατρέψεις.

Ο λόγος για τη νέα αυστριακή σειρά μυστηρίου «Η Κυρία Θάνατος», η οποία κυλάει σαν νερό και βασίζεται  στο ομώνυμο βιβλίο του Bernhard Aichner, το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος από την τριλογία.

Η υπόθεση

Μεταφερόμαστε σε ένα ορεινό χωριό της Αυστρίας το 2018, όπου η Brunhilde Blum ζει με τον σύζυγό της, τον Mark, ο οποίος είναι αστυνομικός, τον πεθερό της, Karl και με τα δύο παιδιά τους, την Nela και τον Tim. Η πρωταγωνίστρια διαθέτει το γραφείο κηδειών του χωριού και περνάει τη μέρα της μεταξύ… ζωής και θανάτου, χαράς και λύπης.

Ξαφνικά, ο αγαπημένος της σύζυγος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα και όλη της η ζωή ανατρέπεται. Δεν είναι μόνο ο θάνατος και η απώλεια που έχει να διαχειριστεί, αλλά και το γεγονός πως τελικά δεν ήξερε τίποτα για τον άνδρα της, τον οποίο κάποιοι ήθελαν νεκρό.

Πάρε μια γεύση και… ξεκίνα τον τηλεμαραθώνιο!