Λένε πως μπορεί να ξεχάσεις τη φωνή, τη μορφή, τα μάτια ή το βλέμμα ενός ανθρώπου, όμως ποτέ δεν μπορείς να ξεχάσεις τη μυρωδιά του κορμιού του και το άρωμά του. Θα σου έχει συμβεί και σένα όταν μυρίζεις κάτι, ο νους σου να ταξιδεύει και να επαναφέρει μνήμες που είχες καλά κρυμμένες, σωστά;

Για αυτόν τον λόγο, η μυρωδιά μας -και πιο συγκεκριμένα το άρωμά μας- πρέπει και οφείλει να διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Αν νιώθεις συχνά πως το άρωμά σου σε προδίδει και μετά από λίγες ώρες εξαφανίζεται από πάνω σου, μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι η κίνηση-ματ που πρέπει να κάνεις ένα λεπτό πριν ψεκάσεις πάνω σου το αγαπημένο σου beauty item.

Το μυστικό βρίσκεται στην ενυδάτωση. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, ώστε να αιχμαλωτίζει μέσα της το άρωμά σου και να το βοηθά να διαρκεί για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Η κίνηση αυτή είναι αναγκαία, ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου η υγρασία και το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα μας περισσότερο από το ποτέ.

Smell like a pro! Η κίνηση-ματ με το άρωμά σου για να μυρίζεις τέλεια για πολλές ώρες

Pexels

Μη ξεχάσεις λοιπόν, βγαίνοντας από το ντους να βάλεις μια ήπια ενυδατική -το ουδέτερο άρωμα πούδρας είναι το πιο σωστό- και αμέσως θα δεις πόσο περισσότερο θα νιώθεις πως μοσχομυρίζεις.

Και ενυδατωμένη και μοσχοβολιστή λοιπόν!