Το And Just Like That… αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε κάθε γυναικεία (και όχι μόνο) παρέα, πολύ πριν ακόμα ξεκινήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο, αγκαλιάστηκε από τους fans του Sex and The City και έφερε μαζί του ανατροπές, τις οποίες σίγουρα δεν περιμέναμε.

Στον δεύτερο κύκλο οι εκπλήξεις συνεχίζονται και… κάπως έτσι, η Carrie και ο Aidan είναι μαζί για μια ακόμη φορά. Το τηλεοπτικό ζευγάριπου λάτρεψαν οι fans της σειράς έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες κάνει τελικά τη σχέση του να λειτουργήσει.

Αν και μετά από εκείνο το φιλί στο Abu Dhabi, όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε άλλη ελπίδα για τους δυο τους, ο θάνατος του Mr. Big… άνοιξε ξανά τον δρόμο και η Carrie δεν έχασε καιρό.

And Just Like That... | Carrie & Aidan και πάλι μαζί κι ερωτευμένοι μετά τον θάνατο του Mr. Big - Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του And Just Like That… στο Instagram μαρτυρούν πως η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, αφού έχασε τον Mr. Big στον πρώτο κύκλο, δε θα μείνει για πολύ ακόμα μόνη της καθώς, παρέα με τον John Corbett περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Manhattan.

Όσο για τη μοίρα της σχεδιάστριας επίπλων και συζύγου του Aidan, αυτή μένει να αποκαλυφθεί στην ολοκαίνουργια σεζόν.

Οι αντιδράσεις του κοινού είναι ήδη ενθουσιώδεις, καθώς ο διάσημος ηθοποιός αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένη φυσιογνωμία των τηλεθεατών, η οποία απουσίασε αισθητά από τον πρώτο κύκλο.

Μια ακόμη ευκαιρία για έναν έρωτα λοιπόν…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)