Η Britney Spears αποτελούσε ανέκαθεν είδωλο για πολλά κορίτσια, αλλά και αγόρια, τα οποία συνέδεσαν τα εφηβικά τους χρόνια με τα τραγούδια της διάσημης pop star που παραμένουν διαχρονικά μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, όσο τα χρόνια περνούσαν, η λαμπρή καριέρα του φωτεινού κι επιτυχημένου αστεριού της διεθνούς μουσικής σκηνής άρχισε σταδιακά να επισκιάζεται από τα οικογενειακά προβλήματα, τα οποία είχαν γερό αντίκτυπο επάνω της.

Έντονες δηλώσεις, αντιπαραθέσεις και πολλά ακόμη ντροπιαστικά σκηνικά έλαβαν χώρα, με αποτέλεσμα όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν πάνω της, για τους λάθος, όμως, λόγους, με αποκορύφωμα το meltdown του 2007, όπου ή ίδια κατέληξε να ξυρίζει δημόσια το κεφάλι της.

Αυτήν τη φορά, η ίδια μαζί με το σύζυγό της, Sam Asghari και τον σωματοφύλακά τους, βρέθηκαν σε πασίγνωστο εστιατόριο του Los Angeles, όπου η 41χρονη τραγουδίστρια υπέστη μανιακό επεισόδιο, όταν αντιλήφθηκε ότι θαμώνες του καταστήματος την τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με το TMZ και το αντίστοιχο βίντεο – ντοκουμέντο, μόλις το αντιλήφθηκε αναστατώθηκε και ξεκίνησε να μιλάει μόνη της, λέγοντας ασυναρτησίας, ενώ αμέσως μετά άρχισε και να φωνάζει, με τον σύζυγό της να εκφράζει την άβολη θέση του επίσης.

Στο τέλος, ο σωματοφύλακάς της κατάφερε να την πάρει και να την απομακρύνει από το εστιατόριο, γυρνώντας λίγο αργότερα για να πληρώσει το λογαριασμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί: