Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η στροφή στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς κυριαρχεί στα γούστα τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Το γεγονός αυτό αλλάζει σιγά σιγά τις συνήθειες και τα trends στο make up, έχοντας ως επίκεντρο το υγιές και φωτεινό αποτέλεσμα στο face skin.

Πέρα, όμως, από τις ελαφριές και λαμπερές υφές στο foundation, ένα ακόμα καίριο προϊόν είναι το ρουζ. Κάθε εποχή έχει και μια διαφορετική μόδα στο ρουζ που τη χαρακτηρίζει.

Από τα έντονα φούξια, ροζ ή πορτοκαλί σήμερα έχουμε μεταφερθεί σε περισσότερο γήινες αποχρώσεις. Ωστόσο, εκείνο που πλέον φαίνεται να αλλάζει είναι το σημείο στο οποίο το εφαρμόζουμε.

Η ροδαλή προσθήκη στο πρόσωπο θα πρέπει να γίνεται πιο ψηλά από το bronzer. Κι όμως, αυτά τα δύο τα τελευταία χρόνια μοιράζονταν την ίδια γωνία στο πρόσωπό σου και συγκεκριμένα αυτό είναι κάτω απλό το κόκκαλο του ζυγωματικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REFY (@refybeauty)

Στο παραπάνω βίντεο θα παρατηρήσεις ότι εκείνο θα πρέπει να σταθεί πιο ψηλά για να χαρίσει χρώμα υγείας στο πρόσωπο και να σε μιμηθεί όταν κοκκινίζεις λίγο φυσικά…