Όσους φίλους και αν έχουμε, όσες παρέες κατά τη διάρκεια της ζωής μας και όσους γνωστούς, πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας που θα μας «κολλάει» λίγο περισσότερο. Με δύο λόγια, μπορείς να έχεις όσους φίλους θες, αλλά οι κολλητοί ζωής θα είναι πάντα 1 – 2.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να σας ένωσαν με αυτή τη δυνατή φιλία τα άστρα; Λογικά όχι, όμως οι αστρολόγοι έχουν άλλη άποψη.

Δεν κοιτάμε μόνο το ζώδιο του συντρόφου μας, λοιπόν, αλλά και των φίλων μας, καθώς όλες οι σχέσεις είναι θέμα χημείας και συνεννόησης.

Ιδού ο κολλητός φίλος του κάθε ζωδίου:

Κριός: Πάντοτε σας τραβούν τα ζώδια της φωτιάς, οπότε πιθανά να έχετε βρει τον κολλητό σας στο πρόσωπο ενός Τοξότη.

Ταύρος: Σας ελκύει ο Παρθένος και ό,τι έχει να κάνει με τη γη, οπότε κάπου εκεί θα βρείτε και το πιο πιστό φιλαράκι σας.

Δίδυμοι: Αγαπάτε τους φίλους σας και η φιλία για εσάς είναι ιερή, αρετή που υπηρετεί πιστά και ο Ζυγός.

Καρκίνος: Μπορεί φαινομενικά να μην ταιριάζετε με τον εγκεφαλικό Αιγόκερω, όμως αλληλοσυμπληρώνεστε και γίνεστε τέλειοι φίλοι.

Όλα είναι θέμα χημείας: Αυτός είναι ο καλύτερος φίλος για καθένα από τα 12 ζώδια

Unsplash

Λέων: Παρέα μπορεί να κάνετε με όλους, αλλά όταν μιλάμε για κολλητή παρέα, πάντα εκτιμάτε έναν διορατικό Υδροχόο.

Παρθένος: Ακόμα ένα ζώδιο που αγαπά τη φιλία και τη βάζει πιο πάνω ακόμα και από τον έρωτα. Κολλητός με εσάς μπορεί να είναι ένας Ιχθύς ρομαντικός και πιστός.

Ζυγός: Ψάχνετε συχνά τη φιλία και αυτή συνήθως έρχεται από τα ζώδια του αέρα, με τον Υδροχόο να είναι στα φαβορί.

Σκορπιός: Ακόμα ένα ζώδιο που επενδύει στις φιλίες του, με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ να είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί.

Τοξότης: Ένας Τοξότης ταιριάζει τέλεια με έναν… Τοξότη. Ωστόσο και ο Ταύρος κάνει καλό ζευγάρι στη φιλία με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο.

Αιγόκερως: Οι Παρθένοι και οι Ζυγοί θα είναι πάντα οι καλύτεροι φίλοι με τον Αιγόκερω, ο οποίος ποντάρει πολύ στη φιλία.

Υδροχόος: Ψάχνετε την ανεμελιά μέσα στις φιλίες σας, αφού μόνοι σας δεν μπορείτε να τη βρείτε και ένας Δίδυμος θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος σας για αυτό.

Ιχθύς: Τα ψαράκια έχουν πολλούς φίλους, λίγοι όμως μπορούν να αντέξουν την πολυλογία τους, οπότε συνήθως κάνουν παρέα με άλλους Ιχθείς.