Το 2023 είναι εδώ και κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου ευελπιστεί πως αυτή θα είναι η τυχερή του χρονιά.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, μπορεί η νέα χρονιά να μας βρίσκει στην «αγκαλιά» του ανάδρομου Ερμή, όμως μετά τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, όλα θα φτιάξουν για τους περισσότερους.

Παρακάτω θα δεις ποιος μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο άτυχος μήνας για κάθε ζώδιο.

Έτοιμη να δεις πότε πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο;

Κριός: Το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα σας δείξει το πιο γλυκό του πρόσωπο, αλλά αλλαγή σε κάποια πλάνα θα έρθουν γύρω στο καλοκαίρι. Ο Απρίλιος -ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς- θα είναι λίγο πιο σκληρός.

Ταύρος: Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει για εσάς σκληρό πρόσωπο, όμως όλα θα γίνουν καλύτερα προς την Άνοιξη.

Δίδυμος: Γύρω στα τέλη του Νοέμβρη θα σας καταβάλει κάπως η ατμόσφαιρα ατυχίας, ακόμα και αν αυτή η χρονιά θα σας πηγαίνει πολύ καλά.

Καρκίνος: Και ενώ όλο το καλοκαίρι θα μοιάζει ιδανική εποχή για εσάς, το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη, θα χρειαστείτε δυνάμεις για να ανταπεξέλθετε σε κάποιες μικρές ατυχίες.

4 εβδομάδες ζόρια | Αυτός είναι ο πιο δύσκολος μήνας του 2023 για καθένα από τα 12 ζώδια

Λέων: Μια μεγάλη αλλαγή στα συναισθηματικά σας -κάποια ρήξη ή ένας χωρισμός- ίσως συντελεστεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Παρθένος: Ο Παρθένος ταλαιπωρήθηκε πολύ τελευταία και το 2023 φαίνεται να είναι καλή χρονιά για εκείνον. Ίσως ένα μικρό σκαμπανέβασμα τον Αύγουστο, αλλά και αυτό θα περάσει.

Ζυγός: Το άγχος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για σένα τη νέα χρονιά, με τον Ιανουάριο να κάνει… φοβερή πρεμιέρα σε βάρος σου.

Σκορπιός: Εντάσεις στη δουλειά και στα εργασιακά αναμένονται για εσάς τον Μάιο. Μετά από αυτό το δύσκολο μήνα όλα θα είναι καλύτερα.

Τοξότης: Από τους ευνοημένους της νέας χρονιάς οι Τοξότες, θα έρθουν αντιμέτωποι με αστοχίες τον Ιούλιο. Ωστόσο, από τον επόμενο μήνα θα επιστρέψετε στην ηρεμία σε κάθε τομέα.

Αιγόκερως: Αυτή η περίεργη χρονιά για εσάς θα έχει και θετικό και αρνητικό πρόσημο σε προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Ο γενέθλιος μήνας σας, ο Δεκέμβριος θα είναι και ο πιο ζόρικος.

Υδροχόος: Ανακατατάξεις, ζόρια, εντάσεις και ίντριγκες επιφυλάσσει για εσάς ο Ιούνιος. Μέχρι τότε, η ζωή θα κυλά πολύ πιο ήρεμα.

Ιχθύς: Για τα ψαράκια όλα θα είναι καλά το νέο έτος, με νηνεμία να επικρατεί στη ζωή τους πριν και μετά τον Οκτώβριο.