Ο πανζουρλισμός που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με τη viral σειρά του Netfix «Wednesday», έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς και συγκεκριμένα στα… μαλλιά.

Οι ιδιαίτερες αφέλειες της πρωταγωνίστριας της σειράς που βρίσκεται στην κορυφή της πλατφόρμας τις τελευταίες ημέρες, έχουν σχολιαστεί όσο κανένα άλλο hair look τον τελευταίο χρόνο και εκατοντάδες χρήστριες του TikTok δείχνουν πως έκοψαν με τον ίδιο τρόπο τα μαλλιά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Η αλήθεια είναι πως το εντυπωσιακό χτένισμα της σκοτεινής και ιδιαίτερης Wednesday Addams, είναι λογικό να γοητεύσει τα μικρά, αλλά και μεγαλύτερα κορίτσια.

Χωρίστρα στη μέση, αυστηρές αφέλειες και τα μαλλιά σε όποια εκδοχή μας αρέσουν: σπαστά, ίσια, πιασμένα ψηλά. Σε όλα, οι ιδιαίτερες αφέλειες είναι το σημεία αναφοράς.

Οι αφέλειες της Jenna Ortega, οι οποίες πλέον έχουν και το δικό τους hashtag στα social media ως #wednesday_bangs, σαρώνουν και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για όλο το χειμώνα.

Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου, στυλ και τύπο, ενώ παράλληλα θα σε κάνουν να είσαι μονίμως σαν χτενισμένη από το κομμωτήριο.