2+1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις στο κλίμα

Ήρθε η ώρα να ξαπλώσεις στον καναπέ, να σκεπαστείς και να κάνεις μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών.
2+1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις στο κλίμα
Netflix

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και πρέπει αυτή την περίοδο να τη χαρούμε στο έπακρο και να καταφέρουμε να την κάνουμε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν ακόμα δεν έχεις μπει στο κλίμα, χρειάζεσαι έναν μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών που θα κάνουν τη δουλειά μόνες τους.

Στόλισε το σπίτι, φώναξε παρέα, χαμήλωσε τα φώτα και άνοιξε το Netflix.

Ιδού οι ταινίες που πρέπει να δεις:

1. Falling for Christmas

Όταν μια πρόσφατα αρραβωνιασμένη και άκρως κακομαθημένη κληρονόμος ξενοδοχείου παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, εργατικού ιδιοκτήτη ξενώνα και άτυχου χήρου και της πανέξυπνης κόρης του τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Μία ρομαντική κομεντί που θα σε κάνει να χαμογελάσεις, να γελάσεις και να ταξιδέψεις σε όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες.

2. Ραντεβού στις γιορτές

Δύο άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, που σιχαίνονται τα Χριστούγεννα γνωρίζονται, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το «γιορτοραντεβού» του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς.

Όσο μοιράζονται το μίσος τους για αυτές τις ημέρες και δηλώνουν φίλοι, καταλήγουν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Μέχρι να έρθει όμως η συνειδητοποίηση θα γελάσεις πολύ, θα συγκινηθείς και ίσως αγαπήσεις και εσύ λίγο περισσότερο τις γιορτές.

3. Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο

Μια ταλαντούχα και όμορφη φωτογράφος, βρίσκεται σε επαγγελματικό τέλμα και αρχίζει να επαναπροσδιορίζει τα πάντα, όταν ξαφνικά κληρονομεί ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.

Τότε, αρχίζει να έχει μαγικές ικανότητες και να προβλέπει το μέλλον.