Είχε παράνομη σχέση με την Bar Refaeli όταν περίμενε το πρώτο του παιδί: Ο Piqué απάτησε τη Shakira πάνω από… 50 φορές

Η σχέση του ζευγαριού που για χρόνια αποτελούσε για πρότυπο πίστης και αφοσίωσης ήταν τελικά μια απάτη.
Η Shakira μόλις αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται τον Gerard Piqué
YouTube/60 Minutes

Ο χωρισμός του Gerard Piqué και της Shakira απασχόλησε τόσο τον διεθνή Τύπο, όσο και τον απλό κόσμο, ο οποίος παρακολουθούσε για καιρό δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων να κάνουν λόγο για «πολλές απιστίες» ιδιαίτερα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Και αφού το θέμα άρχισε να ξεφουσκώνει και το ζευγάρι έμπαινε σε μια ρουτίνα με τα θέματα της κηδεμονίας των παιδιών να να πρωταγωνιστούν, ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να ανάψει νέες φωτιές.

Συγκεκριμένα, τώρα ο δημοσιογράφος και φωτορεπόρτερ Jordi Martin, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε αρχικά τον χωρισμό, «βγάζει στη φόρα» τις απιστίες του Piqué, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν  πάρα πολλές.

Σύμφωνα με τον Ισπανό ρεπόρτερ, ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Shakira, συνευρέθηκε ερωτικά με 50 περίπου γυναίκες!

«Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Clara Chia Marti, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Shakira έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα», είπε, ενώ δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Nuria Tomas, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Και η Bar Refaeli στο «παιχνίδι»

Ο Martin, μάλιστα, τόλμησε να αναφερθεί και στον φημολογούμενο δεσμό του Ισπανού με το μοντέλο, Bar Refaeli την περίοδο που η Shakira ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Shakira βρήκε μηνύματα με τη Rafaeli και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις».

 

Αχ βρε Shakirάκι, πού έμπλεξες;