Κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, το manicure που επιλέγουμε έχει συνήθως εορταστικά χρώματα και σχέδια, με το κόκκινο, το σκούρο πράσινο και τις nude αποχρώσεις να νικούν τα υπόλοιπα χρώματα κατά κράτος.

Ίσως το αγαπημένο μαύρο mani, όσο κλασικό και chic και να είναι, να μένει λίγο πίσω, για να το συναντήσουμε και πάλι από τον Ιανουάριο και μετά.

Ωστόσο, αυτή η πεποίθηση φέτος τα Χριστούγεννα τείνει να αλλάξει, μιας και οι μαύρες αποχρώσεις επιστρέφουν και στις γιορτές πιο απενοχοποιημένες από κάθε άλλη χρονιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan (@mylacqueredlife)

Το μαύρο manicure λοιπόν θα είναι ο «βασιλιάς» των επιλογών μας και αυτή την σεζόν, με κάποιες μικρές αλλαγές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο glam και εορταστικό.

Βάλε χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες στο black mani σου και αμέσως θα αποκτήσεις πιο χαρούμενο ύφος, αν σου κάθεται άσχημα ένα απλό matte μαύρο χρώμα.

Ένα minimal γαλλικό με μαύρες λεπτομέρειες θα σου δώσει το κάτι ιδιαίτερο που αναζητάς αν είσαι ταγμένη στα σκούρα χρώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colors With Christina (@colorswithchristina)

Η ασημένια σκόνη σε ένα ή περισσότερα νύχια, είναι φυσικά και φέτος τα Χριστούγεννα απόλυτη τάση που αξίζει να ακολουθήσεις.

Ένα τεράστιο «ναι» από όλες μας στα μαύρα εορταστικά mani, τώρα που θα κλείσεις το ραντεβού σου στο nail studio.