Η Paramount Pictures παρουσίασε τη νέα της πολυαναμενόμενη ταινία «Babylon», μέσω ενός πολλά υποσχόμενου trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Στην ταινία που αναμένεται να σαρώσει στις κινηματογραφικές αίθουσες (και τα Oscars!) πρωταγωνιστούν ο Brad Pitt και η πάντα εντυπωσιακή Margot Robbie.

Στο πολύ σύντομο teaser clip που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες και έχει τίτλο «Welcome to Babylon», μιλά ο σκηνοθέτης και αναφέρει πως το «Babylon» είναι «το μεγαλύτερο εγχείρημα που έχει κάνει ποτέ».

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η ταινία «Babylon» διαδραματίζεται γύρω στο 1920 και μας δείχνει την προσαρμογή του Hollywood στον κινηματογράφο, ενώ μοιάζει σε θεματολογία στην ταινία «The Great Gatsby», καθώς και στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Tarantino.

To περιοδικό αναφέρει πως το «Babylon» θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα, ενώ είναι πολύ πιθανό να σαρώσει στα βραβεία Oscar, ενώ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, οι περισσότεροι χαρακτήρες της ταινίας είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής.

Το «Babylon» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά στις 6 Ιανουαρίου 2023 θα ξεκινήσουν οι προβολές σε όλες τις αίθουσες.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για την πιο λαμπερή και πολυαναμενόμενη ταινίας της σεζόν.