Μπορεί η Mariah Carey να έχει συνδέσει το όνομά της όσο καμία άλλη τραγουδίστρια με την περίοδο των γιορτών, όμως αυτό δεν φαίνεται να το συμμερίζεται το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια του εμβληματικού πλέον «All i want for Christmas is you» έκανε αίτηση για το εμπορικό σήμα του ψευδώνυμου «Queen of Christmas», δηλαδή «Βασίλισσα των Χριστουγέννων», η οποία τελικά απορρίφθηκε από τον αρμόδιο οργανισμό στην Αμερική.

Σύμφωνα με το BBC, το εμπορικό σήμα θα πρόσφερε στην Αμερικανίδα σταρ το νόμιμο δικαίωμα να εμποδίσει άλλους να χρησιμοποιούν αυτόν τον τίτλο σε μουσική και εμπορεύματα, αλλά παράλληλα θα τις απέφερε και πολλά χρήματα.

Αργότερα, η Carey έκανε προσπάθεια να αποκτήσει το εμπορικό σήμα και για τον τίτλο «Princess Christmas», δηλαδή «Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων», αίτημα το οποίο επίσης απορρίφθηκε.

Ενδεχομένως, η τραγουδίστρια ενός εκ των διασημότερων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών όλων των εποχών, να κάνει την προσπάθεια της και του χρόνου. Όπως διαρρέουν όμως αυτοί που μπλόκαραν τον τίτλο από τη star, «κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αφού τα Χριστούγεννα είναι για όλους».

Το σίγουρο είναι όμως, πως κάθε Δεκέμβρη θα ακούμε και θα ξανά ακούμε τον παρακάτω ύμνο ασταμάτητα: