Τέλος εποχής για το «Grey’s Anatomy» | Αποχωρεί η Meredith Grey 19 χρόνια (και 405 επεισόδια) μετά

Υπάρχει ζωή στον κόσμο του Grey's Anatomy χωρίς την πιο εμβληματική γιατρό του;
Τέλος εποχής για το «Grey's Anatomy» | Αποχωρεί η Meredith Grey 19 χρόνια (και 405 επεισόδια) μετά
ABC

Μπορεί η πολυαναμενόμενη 19η σεζόν του «Grey’s Anatomy» να έφερε πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των τηλεθεατών, όμως οι fans της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με μία ακόμα τεράστια απώλεια, αυτή τη φορά -ευτυχώς- όχι λόγω θανάτου κάποιου αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς.

Προς μγάλη απογοήτευση των τηλεθεατών, όπως «πρόδωσε» το trailer του 7ου επεισοδίου του 19ου κύκλου, τη σειρά φαίνεται πως εγκαταλείπει «τελευταία της πρώτης φουρνιάς» Meredith Grey. Η Mer αποχαιρετά το νοσοκομείο «Grey Sloan Memorial» και τα ξένα Μέσα κάνουν λόγο για μεγάλη αποχώρηση της ηθοποιού Ellen Pompeo.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η επί 18 σεζόν πρωταγωνίστρια  της σειράς θα εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια ακόμα, αλλά χωρίς να έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόνο ως… guest.

Τέλος εποχής για το «Grey's Anatomy» | Αποχωρεί η Meredith Grey 19 χρόνια (και 405 επεισόδια) μετά

ABC

Το trailer του 70υ επεισοδίου με τίτλο «I’ll Follow the Sun» δείχνε τη Meredith να αποχωρεί όχι μόνο από το νοσοκομείο της, αλλά και από το Σιάτλ. Η διάσημη γιατρός αναμένεται να μετακομίσει στη Βοστώνη για να ζήσει μαζί με την κόρη της μακριά από όλους και από όλα.

Τo συγκεκριμένο επεισόδιο του«Grey’s Anatomy» θα προβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στο Hulu. Κι εκεί θα λυθεί κάθε μας απορία…