28 χρόνια μετά την πολυλατρεμένη σειρά «Η Μαρία της Γειτονιάς», η Thalia και η Itatí Cantoral συναντήθηκαν και πόζαραν στον φωτογραφικό αγκαλιασμένες αποδεικνύοντας πως η φιλία τους παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Κανείς μας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως η Μαρία της Γειτονιάς και η Soraya Montenegro θα παρέμεναν φίλες, χρόνια μετά το τέλος της σειράς που έγραψε ιστορία (και) στην ελληνική τηλεόραση. Οι ατάκες – φωτιά των δύο αντίζηλων, οι καβγάδες τους και οι σκηνές που τις απαθανάτιζαν μαζί, να διεκδικούν τον ίδιο άνδρα, έχουν χαραχτεί για πάντα στη μνήμη μας.

Τώρα όμως, κάνουν την ανατροπή και δείχνουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα. Κάθε άλλο! Καθώς στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ φίλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itatic_oficial

«Η όμορφη φίλη μου, φίλη της ψυχής. Ευχαριστώ για αυτό το μαγικό απόγευμα», έγραψε η «Soraya», ενώ με τη σειρά της η Thalia μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thalia (@thalia)

Και κάπως έτσι, «έληξε» μια στο μυαλό μας, μια από τις πιο καυτές κόντρες που έχουμε να θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια.