Ο νέος μήνας είναι εδώ και το τέλος του φθινοπώρου για άλλους θα έρθει σαν παραμύθι, ενώ για άλλους η τύχη δε θα είναι με το μέρος τους, με ένα ζώδιο να συγκεντρώνει πάνω του μεγάλες πιθανότητες να δυσκολευτεί αυτόν το Νοέμβρη.

Ζόρικες καταστάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία και τα συναισθηματικά, έχοντας ως αποτέλεσμα τη στροφή προς το εσωτερικό του περιβάλλον. Μια μικρή παύση που σίγουρα θα ανακουφίσει τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Και ο μεγάλος «τυχερός» δεν είναι άλλος από τον Κριό.

Κύριο πρωταγωνιστή θα αποτελέσει η αναζήτηση της ουσίας μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συγκεκριμένα τον αντίκτυπο που εσείς παίζετε στη ζωή των γύρω σας. Και κάπου εκεί, μπορεί να αναθεωρήσετε ορισμένες σταθερές, να αποδεχθείτε τη μεταβλητότητα που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο είδος αλλά και τις καταστάσεις στη ζωή εν γένει.

Ένα ερώτημα γιγαντώνεται μέσα σας κι αυτό θα έχει να κάνει με το αν νιώθετε ικανοποιημένοι από τις σχέσεις σας. Όμως, μέσα σε αυτό το κλίμα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με το φόβο της απογοήτευσης, ο οποίος στέκεται εμπόδιο στη σύνδεσή σας με τους ανθρώπους και σας εγκλωβίζει στο δικό σας καβούκι.

Ο προβληματισμός θα επικεντρωθεί στο αν, από την άλλη, προτιμάτε να αποστασιοποιηθείτε από ό,τι δε σας καλύπτει πλήρως.

Ο μήνας αυτός φέρνει μαζί του μια καλή ευκαιρία να κοιτάξετε κατάματα τα συναισθήματα και τη ψυχή σας.