Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μαζί της αλλαγές, νέα δεδομένα σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με την τύχη, τις ευκαιρίες, την αισιοδοξία, την αφθονία και την επέκταση και είναι εκείνος που μας δίνει την ώθηση να πάμε παρακάτω, να εξερευνήσουμε τον κόσμο και να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχουμε κατακτήσει.

Ο Δίας στου Ιχθύες θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει την άνοιξη του 2022 και θα μας δώσει μια τελευταία ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Ποια είναι, όμως, τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύες από τις 28 Οκτώβρη έως και τις 20 Δεκέμβρη του 2022 σύμφωνα με το asibiliou.gr;

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο γεγονός για εσάς, αφού θα βρείτε ξανά τη χαμένη αισιοδοξία σας και θα δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Θα εστιάσετε περισσότερο στις δυνατότητες σας και λιγότερο στα πιθανά εμπόδια και αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε πολυπόθητους στόχους. Ο Δίας σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, επομένως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς τώρα, αρκεί να πιστέψετε σε αυτό με όλη σας τη δύναμη.

Ανοίγονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες μπροστά σας και είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών και επιμόρφωσης θα έχουν πολύ θετική έκβαση, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας με επιτυχία.

Δώστε λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα που θα συναντήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, αφού μπορεί να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και να σας δώσουν πολύτιμα μαθήματα.

Ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύες και φέρνει τύχη βουνό | Τα 4 ζώδια που ευνοούνται στο έπακρο

Παρθένος

Με τον πλανήτη της τύχης στον οίκο που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, είναι βέβαιο ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι ή έχετε βιώσει μεγάλες απογοητεύσεις από τους ανθρώπους γύρω σας, τώρα μπορεί να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στο συναίσθημα και τη συντροφικότητα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί για κάποιο λόγο από κοντά σας.

Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Δίας στους Ιχθύες αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Αν και γενικά είστε άτομα της λογικής σκέψης και δεν παρασύρεστε εύκολα από το συναίσθημα, τώρα θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που νιώθετε. Η τύχη όμως δεν σταματάει εκεί, αφού ο Δίας θα φέρει εξίσου σημαντικές ευκαιρίες στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, επομένως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Μία συμφωνία που θα κλείσετε τώρα, ή μια γνωριμία που θα κάνετε, θα παίξει κομβικό ρόλο για την εξέλιξή σας και θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Καλείστε να ρίξετε τους τόνους, να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας αποδείξουν την αξία τους.

Σκορπιός

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινάει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους για εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας τώρα θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να φλερτάρετε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Είναι πολύ πιθανό τώρα να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί.

Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο Δίας στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Έχετε ανάγκη να ακούσετε και να πείτε «σ’ αγαπώ, να νιώσετε επιθυμητοί και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Εκτός όμως από τον έρωτα και τις σχέσεις, ο Δίας θα σας χαρίσει έμπνευση και θα εκτοξεύσει τη δημιουργικότητα σας στα ύψη.

Είτε λοιπόν είστε καλλιτέχνες είτε θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την περίοδο για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύες και φέρνει τύχη βουνό | Τα 4 ζώδια που ευνοούνται στο έπακρο

Ιχθύες

Ο Δίας εισέρχεται ξανά στο δικό σας ζώδιο και σας προσφέρει απλόχερα τύχη, αισιοδοξία και ευκαιρίες για επέκταση στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ευνοηθούν και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες ή ακόμα και να βρείτε το άλλο σας μισό.

Θα εμφανιστούν άτομα τα οποία θα σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα και θα σας βοηθήσουν να απαλύνετε τις πληγές σας και να αφήσετε πίσω σας τις επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος. Είναι η ιδανική περίοδος για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού το συναίσθημα κυριαρχεί. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να ταξιδέψετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας.

Τα εμπόδια τώρα είναι απλώς προκλήσεις για εσάς και δύσκολα θα το βάλετε κάτω. Άλλωστε, ακόμα και το μεγαλύτερο σας όνειρο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά τώρα, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και να μην χάσετε την πίστη στις δυνατότητες σας, αλλά και στην ίδια τη ζωή.