Το να ερωτευτείς το Νοέμβρη φαντάζει ακόμα πιο δελεαστικό από oποιονδήποτε άλλο μήνα της χρονιάς, κι αυτό διότι τα Χριστούγεννα περιμένουν έξω από την πόρτα μας για να γιορτάσουμε τη μεγαλύτερη αξία που εκείνα πρεσβεύουν, την αγάπη.

Ο Νοέμβρης, βλέπεις, αποτελεί έναν μουντό μήνα ο οποίος μας προετοιμάζει για το χειμώνα μέσα από τη θερμοκρασία που χαμηλώνει, τα χρώματα που γκριζάρουν και την ανυπομονησία μας για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Αν και φέτος, ο νέος μήνας θα ξυπνήσει ανησυχίες και υποχρεώσεις, με τα παρακάτω 3 ζώδια θα φανεί ιδιαίτερα απλόχερος, αφού θα τους πλουτίσει σε συναίσθημα και θα τους υποσχεθεί αξέχαστες στιγμές ρομαντισμού κάτω από τα αστραφτερά λαμπιόνια.

Παρθένος

Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης, έφτασε η στιγμή που μια μεγάλη έκπληξη θα σας αναστατώσει στον αισθηματικό τομέα. Μεγάλες συγκινήσεις και απρόσμενη ευτυχία που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Κάπου εδώ, η αυτοσυγκράτηση και η άμυνα θα πρέπει να αντικατασταθούν με την επίθεση και τα ομορφότερα γκολ!

Ένας μήνας πριν τα Χριστούγεννα | Tα 2+1 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα αυτόν το Νοέμβρη

Τοξότης

Μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα και τις αυστηρές προτεραιότητες που φαίνεται πως έχει θέσει, ο Τοξότης θα πρέπει να προετοιμαστεί να αναθεωρήσει. Ένα έντονο συναίσθημα που θα τον συνεπάρει θα τον κάνει να αντιληφθεί πως η φιλελεύθερη αύρα του μπορεί να μοιραστεί με το άλλο του μισό. Τοξοτάκια αφεθείτε και απολαύστε το τώρα, όπως μοναδικά ξέρετε να το κάνετε.

Αιγόκερως

Νέα πρόσωπα ή έρωτες από τα παλιά θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας συστήσουν σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ζωής σας. Ο έρωτας θα γεννηθεί, όμως, θα πρέπει να προσέξετε να μην πέσετε με τα μούτρα αγνοώντας το παρελθόν. Νέα θεμέλια θα τεθούν και μια πιο settled σχέση θα σας κάνει να νιώσετε επιτέλους την ηρεμία και την ευτυχία που πάντα επιθυμούσατε.