Ο κάθε άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του έχει έρθει αντιμέτωπος με το πικρό ποτήρι της απιστίας. Μια κατάσταση που μαθαίνοντας την σου κόβονται τα γόνατα, νιώθεις πως φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου και πως το ταβάνι πέφτει να σε πλακώσει.

Η αλήθεια είναι πως ο κάθε ένας από εμάς λειτουργεί διαφορετικά στο άκουσμα της απιστίας και συνήθως χωριζόμαστε σε 3 κατηγορίες:

Σε αυτούς που αποχωρούν αμέσως και λήγουν τη σχέση χωρίς να κοιτάξουν ποτέ πίσω, σε εκείνους που θεωρούν μέσα από αγώνα πως θα το ξεπεράσουν και προσπαθώντας τελικά δεν το ξεπερνούν ποτέ, δηλητηριάζοντας τη σχέση τους και τέλος, σε εκείνους που τη συγχωρούν άπαξ διαπαντός και από την στιγμή που το παίρνουν απόφαση, η πράξη θεωρείται ως μη γενόμενη.

Δύσκολη φυσικά φαντάζει κάθε απόφαση, όμως σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία, εκείνους που άπαξ και το μάθουν λένε αντίο και φεύγουν με το κεφάλι ψηλά. Μπορείς να σκεφτείς σε ποια ζώδια ανήκουν οι ώριμοι και αποφασισμένοι που δεν προσπαθούν καν -πολλές φορές δικαίως- έστω για την τιμή των όπλων;

Ιδού οι 3 εκπρόσωποι του ζωδιακού που φεύγουν μετά την απιστία:

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους αν ξενοκοιτάξεις, δεν υπάρχει γυρισμός. Για εκείνους η απόφαση είναι μονόδρομος και οτιδήποτε άλλο, απλά χάσιμο χρόνου. Δεν ανέχεται την απιστία και φεύγει άμεσα και χωρίς πολλά πολλά.

Παρθένος

Ο ορθολογιστής Παρθένος ξέρει πως όταν κάτι συμβεί μια φορά, μοιραία είναι βέβαιο πως θα επαναληφθεί. Μην προσπαθήσετε καν να πείσετε έναν Παρθένο να μην φύγει, θα το κάνει και μάλιστα χωρίς καν να το ξανασκεφτεί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αν προδοθεί νιώθει πως γκρεμίζεται ο κόσμος του. Δεν έχει να κάνει με τον εγωισμό του, έχει να κάνει καθαρά με την πίστη που έδειξε στο πρόσωπο που τον πρόδωσε. Αρχικά μπορεί να κάνει τον σύντροφό του να πιστεύει πως θα το συγχωρέσει, αλλά εκείνος μέσα του δουλεύει την απόφαση που μοιάζει τελεσίδικη.