Η νυν και η πρώην | Η Hailey Bieber αγκαλιά με την Selena Gomez ρίχνουν το instagram

Κι όμως... το σουηδικό μοντέλο μοιάζει να λειτουργεί στις δύο γυναίκες.
Η Hailey Bieber φτιάχνει πίτσα στο 5λεπτο και γίνεται viral στο TikTok
instagram/haileybieber

Η Hailey Bieber και η Selena Gomez έχουν πολλά κοινά. Αρχικά, αποτελούν  δύο από τις πιο διάσημες γυναίκες του θεάματος παγκοσμίως και στη συνέχεια έχουν στην κατοχή τους δύο από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο instagram. Το κυριότερο, όμως, είναι πως η μία είναι η πρώην και η άλλη… η νυν του Justin Bieber.

Μπορεί ο μύθος να θέλει τις δύο γυναίκες στα μαχαίρια και σε κόντρα άνευ προηγουμένου, ωστόσο οι δύο τους μας έκαναν ένα δώρο μέσω μιας φωτογραφίας που μας διδάσκει πολλά.

Υπενθυμίζεται πως η Gomez με τον Bieber τερμάτισαν οριστικά την οκτάχρονη σχέση τους το 2018, για να βυθίσουν τους fans τους στην απογοήτευση, μετά από άπειρους τσακωμούς, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε το γεγονός πως ο pop star λίγους μήνες αργότερα αρραβωνιάστηκε με την Hailey.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ty (@tyrellhampton)

Τώρα, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο Academy Museum Gala και μπορεί όλοι να πόνταραν στο ότι οι δυο τους δεν θα ανταλλάξουν ούτε βλέμμα, αλλά αυτές έκαναν τη διαφορά και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, αποδεικνύοντας πως αφενός, ο χρόνος είναι γιατρός και αφετέρου πως στην ουσία τίποτα δεν τις χωρίζει.

Και τι λέει η γλώσσα του σώματος;

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, το οποίο μελέτησε τη γλώσσα του σώματος των δύο γυναικών, επιβεβαιώνεται πως δεν είναι μεν κολλητές αλλά έχουν ξεπεράσει όλο το δράμα. Το κεφάλι της μίας γέρνει προς την άλλη, στοιχείο οικειότητας, ενώ η θερμή αγκαλιά της Selena και το χαμόγελο που μοιράζονται είναι σημάδι πως οι δυο τους έχουν λύσει όλα τα θέματα του παρελθόντος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice, 23 🇮🇹 (@majestygomez)

Άραγε ο Justin τι έχει να πει;