Η στροφή προς τον υγιεινό τρόπο ζωής αποτελεί μέρος του lifestyle μας που πλέον ενισχύεται και από το γεγονός ότι αποτελεί trend, το οποίο το ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα, αντιλαμβανόμενοι τα αμέτρητα οφέλη.

Δώρο στην υγεία, την εμφάνιση αλλά και την πνευματική διαύγεια είναι λίγα μόνο κουτάκια στο checklist που ξεχωρίζουν με τα social media να παίρνουν φωτιά από τις λαχταριστές συνταγές μέσα από τα προφίλ των food addicts.

Κάπως έτσι φροντίζουμε να αντικαθιστούμε αγαπημένες ατασθαλίες με εκδοχές τους, οι οποίες προσπαθούν να διατηρήσουν τη γεύση και τη χρηστικότητά τους, ενώ, παράλληλα, να απαλλαχθούν από τα αρνητικά τους στοιχεία.

Μια από αυτές και οι υδατάνθρακες, με τις τορτίγιες ή τα διάφορα wraps να στέκονται ψηλά στις επιλογές που πρέπει να αποφεύγουμε σε καθημερινή βάση.

Η παρακάτω συνταγή, όμως, έχει διαφορετική άποψη κι έρχεται να προτείνει μια προσθήκη στις διατροφικές σου συνήθειες, η οποία είναι σπιτική, δημιουργική και πεντανόστιμη!

Σε ένα μπολ μούλιασε 2 κούπες βρώμη με 1 και 3/4 κούπες γάλα αμυγδάλου για μία ώρα. Στη συνέχεια, σε ένα μπλέντερ άδειασε το μείγμα βρώμης-γάλακτος και μια κούπα από πλυμένα φύλλα από σπανάκι. Προαιρετικά μπορείς επίσης να προσθέσεις μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.

Τέλος, άδειασε το μείγμα (σε μικρές μερίδες) πάνω σε ένα ζεστό τηγάνι και ψήσε καλά και από τις δύο πλευρές σε χαμηλή θερμοκρασία.

Το παρακάτω βίντεο θα σου διδάξει ακριβώς τον τρόπο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selma | easy gluten free recipes (@fitfoodieselma)