Το τελευταίο διάστημα οι ερωτικές σχέσεις των περισσότερων ζωδίων περνούν κάποιες διακυμάνσεις και αυτό είναι κάτι που μάλλον βιώνεις και εσύ στο πετσί σου.

Κάνοντας λίγη υπομονή, το πιθανότερο είναι πως από τον Οκτώβρη, όλα θα αποκατασταθούν.
Λέμε το πιθανότερο, καθώς υπάρχει και ένας εκπρόσωπος του ζωδιακού, που συγκεντρώνει ισχυρές πιθανότητες να χωρίσει μέχρι να τελειώσει το 2022.

Αστρολογικά, ο Ερμής γύρισε στις 9 Σεπτεμβρίου σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, το οποίο είναι το ζώδιο των σχέσεων, κατάσταση στην οποία θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Μετά αναμένεται να περάσει για λίγο ανάδρομος από το ζώδιο της Παρθένου και θα επανέλθει σε ορθή πορεία στις 2 Οκτωβρίου.

Ζήτημα εβδομάδων: Αυτό το ζώδιο κινδυνεύει να χωρίσει μέχρι τα Χριστούγεννα

Ποιο είναι όμως το ζώδιο που θα οδηγηθεί στον χωρισμό ως τα τέλη του Δεκέμβρη και θα περάσει τις φετινές γιορτές ελεύθερος;

Ο Λέων!

Καιρό σε τρώνε οι αμφιβολίες πως ο σύντροφός σου δεν είναι τελικά το άλλο σου μισό και η υπομονή που δείχνεις μοιάζει να εξαντλείται.

Λίγο τα νεύρα σου που είναι τεταμένα, λίγο η ένταση της επιστροφής στην πεζή πραγματικότητα, φαίνεται πως μέσα στον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη θα αποφασίσεις να μη δώσεις άλλο χρόνο και να μπεις στο club που τόσο αγαπάς, αυτό των single.