Όλες ξέρουμε καλά τον εκνευρισμό που μας διακατέχει μόλις σταθούμε το πρωί μπροστά στον καθρέφτη και συνειδητοποιούμε ότι τα μαλλιά μας χρειάζονται άμεσα λούσιμο.

Η γυαλιστερή επιφάνεια σε συνδυασμό με τον φλατ όγκο και τις ενωμένες σε τούφες τρίχες αποτελούν λίγα μόνο από τα πρώτα σημάδια που το γυμνό μάτι αντικρίζει.

Φυσικά η εμφάνιση αυτή μας απωθεί αμέσως αλλά, δυστυχώς, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και ιδιαίτερα αν έχεις μακριά μαλλιά το λούσιμο ή κατ’ επέκταση το στέγνωμα καταλαμβάνουν αρκετό από το χρόνο σου, με τα πρωινά που τρέχεις αυτά να μοιάζουν με ουτοπία.

Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν τα ποικίλα ξηρά σαμπουάν που κυκλοφορούν στην αγορά, όμως, αυτή η λύση προϋποθέτει να την έχεις ήδη σκεφτεί…

Δεν είναι μόνο τα dry shampoos | Το κόλπο για να καμουφλάρεις τα λαδωμένα μαλλιά κρύβεται στο μακιγιάζ σου

Αν, λοιπόν, έχεις μόνο 10 λεπτά για να ετοιμαστείς και κανένα έτοιμο εργαλείο στα χέρια σου, πιάσε το πινέλο και το bronzer ή την πούδρα σου.

Οι ξανθές θα πρέπει να στραφούν σε μια καθημερινή, ματ πούδρα προσώπου σε φωτεινούς τόνους, ενώ οι μελαχρινές σε σκούρες bronze αποχρώσεις. Όπως και να έχει, μην το φοβηθείς, καθώς η ποσότητα που το πινέλο θα αφήσει πάνω στα μαλλιά σου θα είναι τόση ώστε να απορροφήσει τη γυαλάδα, ενώ παράλληλα δε θα αποτυπώσει το χρώμα.

Και κάπως έτσι το νεσεσέρ σου σε βγάζει για μια ακόμη φορά από τη δύσκολη θέση.