Τα ζώδια αποτελούν έναν ικανοποιητικό τρόπο να καταλάβεις πολλά για τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γνωρίζεις.

Βάσει του ζωδιακού κύκλου, υπάρχουν οι καχύποπτοι, οι οποίοι εξετάζουν πέρα από κάθε λέξη, κάθε ανάσα, κάθε ματιά, ενώ από την άλλη, έρχονται εκείνοι που δε βάζουν με το νου τους κακό και, μάλιστα, απαλλαγμένοι από κάθε ενδοιασμό, επιδεικνύουν την αφέλειά τους, πέφτοντας, πολύ συχνά, θύμα εξαπάτησης.

Τα παρακάτω δύο ζώδια ξεχωρίζουν ως προς αυτό το στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποτελεί μέχρι και προτέρημα αν δε συνοδεύεται από επιπτώσεις.

Τοξότης

Βασιλιάς της αισιοδοξίας και του «όλα καλά θα πάνε» αντιμετωπίζει κάθε εμπόδιο που ανταμώνει ως καλό, σαν να του διδάσκει κάθε φορά κάτι καινούργιο. Η περιπέτεια και οι νέες εμπειρίες τον κάνουν δεκτικό σε οτιδήποτε του παρουσιάζεται

για πρώτη φορά με αποτέλεσμα να πείθεται πολύ πολύ εύκολα. Αλλά ακόμα κι αν την πατήσει, η θετική του αύρα θα το χρησιμοποιήσει ως εφόδιο για την επόμενη φορά!

Ιχθύς

Αυτή η μορφή αθωότητας επιδιώκει με κάθε τρόπο την ηρεμία και τη γαλήνη. Επομένως, ο Ιχθύς αποφασίζει να μη μεταφέρει τον αρνητισμό μέσα του, γεγονός που πολλοί εκμεταλλεύονται. Επομένως αυτή του η αντιμετώπιση, όντας ευκολόπιστος, δε του επιτρέπει να βλέπει καθαρά και να φιλτράρει τις ενέργειες δίπλα του.

Όλο και κάποιος ήρθε στο μυαλό σου, σωστά;