Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή έφτασε και μάλιστα έχει ως αφετηρία τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ η διάρκειά του θα επεκταθεί ως τις 2 Οκτωβρίου. Όπως κάθε φορά υπάρχουν ορισμένα ζώδια τα οποία κατά την ανάδρομη πορεία του θα επηρεαστούν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα άλλα.

Ωστόσο, το κύριο μήνυμα που περνά είναι η αναθεώρηση της ζωής μας και η προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύουμε στις ανάγκες του ίδιου μας του εαυτού.

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια ετοιμάσου να μπεις σε ιδιαίτερη era, όπου κάποια πράγματα θα αλλάξουν μέσα από εμπόδια ή καταστάσεις που χρήζουν επίλυσης.

Κριός

Κορωνίδα σφαίρας επιρροής θα αποτελέσουν οι συνεργασίας σε οποιαδήποτε μορφή τους. Επικοινωνιακές δυσκολίες, τόσο με το σύντροφό σας, όσο με τους φίλους ή συνεργάτες του στενού σας κύκλου θα χτυπήσουν την πόρτα. Μάλιστα, μην παραξενευτείτε εάν κάποιος έρωτας από τα παλιά προσπαθήσει να και πάλι να μπει στη ζωή σας ή μια σύγκρουση από το παρελθόν αναβιώσει στη σχέση σας.

Το κόκκινο καμπανάκι για εσάς θα χτυπήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, όπου καλό είναι να αποφύγετε ακραίες, παρορμητικές αποφάσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτέμβρη | Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και ποιες μέρες

Παρθένος

Ο οικονομικός τομέας της ζωής σας φαίνεται πως θα πληγεί περισσότερο υπό την επίδραση του ανάδρομου Ερμή. Τα μπερδέματα και οι δυσκολίες σε χρηματικές συναλλαγές θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεσπάσουν στις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε καλό θα ήταν να σταθείτε μακριά από επικίνδυνες συμφωνίες, οι οποίες μπορούν να σας παρασύρουν.

Από την άλλη, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η ευκαιρία για σκέψεις ρομαντισμού γεννάται. Το κλειδί σε αυτήν την περίπτωση είναι το μυαλό να συμβαδίζει με την καρδιά.

Ζυγός

Το μεγαλύτερο μήκος της πορείας του Ερμή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, επομένως η αίσθηση προσωπικής πίεσης θα πάρει θέση εντείνοντας την ανάγκη να επεξεργαστείτε την εικόνα σας και το πώς θέλετε εκείνη να βγει προς τα έξω.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκινούν τα γενέθλια στο ζώδιό σας, βαθιές συζητήσεις με πομπό-δέκτη τον εαυτό σας αρχίζουν, για το λόγο αυτόν πάρτε το χρόνο σας, ακούστε τι έχει να σας πει και λάβετε την ανάλογη δράση.