Το κόλπο για την πιο ίσια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου

Tip για μακριά νύχια σε μια περίοδο ξεκούρασης για εκείνα.
Το κόλπο για την πιο ίσια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου
Unsplash

Το καλοκαίρι φεύγοντας αφήνει πίσω του συντρίμμια, λένε, κι εμείς θα συμφωνήσουμε με ορισμένους τομείς, πέρα από το mood μας. Διότι οι διακοπές τελείωσαν και μαζί τους κάθε προετοιμασία ώστε να κρατήσει το βερνίκι μας όσο περισσότερο είναι δυνατόν.

Φυσικά, οι εξωτερικοί παράγοντες της πιο ζεστής εποχής του χρόνου, με μεγάλους πρωταγωνιστές το θαλασσινό νερό και την άμμο, έβαλαν επίσης το χεράκι τους, κι όταν αυτά συνδυαστούν με το ημιμόνιμο ή τεχνητό manicure που κρατήσαμε πάνω μας για αρκετές εβδομάδες έχουν ως αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη να βγει στην επιφάνεια ένα γυμνό νύχι ταλαιπωρημένο κι αδύναμο.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι και όμορφο!

Αν είσαι λάτρης του γαλλικού manicure αλλά δε θέλεις να επισκεφτείς και πάλι το nail salon σου, υπάρχει ένας τρόπος να βάψεις, τα ήδη μακριά νύχια σου μόνη στο σπίτι με ευκολία, άνεση και πλούσια δημιουργικότητα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις το αγαπημένο σου χρώμα βερνικιού κι αφού έχεις περάσει την επιφάνεια με μια δυναμωτική βάση, να βάψεις την άκρη του νυχιού που προεξέχει από την επιδερμίδα.

Το λευκό αυτό τελείωμα θα σε οδηγήσει να ακολουθήσεις το σχήμα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για οβάλ.

Σφράγισε με μία γενναιόδωρη στρώση γυαλιστικού και είσαι είσαι έτοιμη, ακριβώς σαν πέρασες μόλις το κατώφλι της τεχνίτριάς σου.

Extra Tip: Μην περιοριστείς μόνο στην κλασική, λευκή επιλογή, αλλά αντίθετα τόλμησε το χρώμα, όσο ακόμα ο Σεπτέμβρης το σηκώνει…