Η σκέψη ενός άντρα διαφέρει κατά πολύ από εκείνη της γυναίκας. Αν και είναι κοινώς γνωστό ότι το ωραίο φύλο θα υπεραναλύσει στο μυαλό του τις κινήσεις του και θα μεταφράσει κάθε λέξη ή βλέμμα που θα δεχθεί από το crush του, τελικά αποδεικνύεται πως και τα αρσενικά δεν πάνε πίσω.

Πρόκειται για το κεφάλαιο«έρωτας», στον οποίο όλοι λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, οι «σκληροί» της υπόθεσης έχουν φροντίσει να υιοθετήσουν μια καινούργια τακτική, με την οποία πιστεύουν πως θα αντιληφθούν πιο ξεκάθαρα εάν όντως η γυναίκα για την οποία ενδιαφέρονται θα ενδώσει.

Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος είναι η λανθασμένη ιδέα που τους θέλει να εμφανίζονται busy, ώστε να γοητεύσουν με τον περιορισμένο χρόνο τους.

Ο λόγος για την περίοδο του πρώιμου ενδιαφέροντος προς ένα πρόσωπο. Όταν μόνο οι δύο συμμετέχοντες μπορούν να νιώσουν την έλξη μεταξύ τους, αλλά πολλές φορές είναι τόσο νωρίς που δεν τολμούν να το παραδεχτούν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Τότε, για να επιβεβαιώσουν ότι το συναίσθημα αυτό είναι κοινό και όχι απλώς προϊόν φαντασίας, φέρνουν στο τραπέζι και τις συζητήσεις της παρέας ότι κάποιο αίσθημα από τα παλιά έχει επιστρέψει στη ζωή τους. Μια τακτική που, σύμφωνα με εκείνους, θα μαρτυρήσει μέσα από την αντίδραση της κοπέλας αν η γλυκιά της πλευρά οφείλεται στο friend zone ή στο love zone.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, τους έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι, οπότε η περιπαικτική μας διάθεση αναδύεται, αφήνοντάς τους να νομίζουν ότι μόλις χρησιμοποίησαν το πιο δυνατό τους χαρτί…