Οι καλοκαιρινές διακοπές σε έναν ιδεατό κόσμο κάνουν μια παύση από το καθημερινό μακιγιάζ στο οποίο κάθε γυναίκα ενδίδει λίγο πριν βγει από το σπίτι. Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον ιδρώτα δεν αποτελούν ευνοϊκές συνθήκες για κανένα make up προϊόν και η ανάγκη γυμνής επιδερμίδας εντείνεται περισσότερο από ποτέ.

Το χειμώνα το σκηνικό αλλάζει. Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν επιτακτική τη χρήση ενυδατικών σωτήρων, οι οποίοι θα έρθουν και θα συμπεριφερθούν ως βάλσαμο στην επιδερμίδα. Μάλιστα, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες σηματοδοτεί και την συνέχεια της δημιουργίας μέσα από τα μαγικά εργαλεία μακιγιάζ.

Κρίσιμο σημείο αυτής της σπιτικής επιχείρησης αποτελεί το concealer. Ιδίως το χειμώνα, όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση της τέλειας υφής, η οποία θα είναι πλούσια, εμπλουτισμένη με υδατικούς παράγοντες και καλυπτική. Όλα αυτά, όμως, υπό το φυσικό πέπλο, το οποίο δε θα βαραίνει το βλέμμα, ενώ παράλληλα, δε θα προδίδει το μυστικό σου.

Το Faux Filter concealer από τη Huda Beauty υπόσχεται να κάνει αυτό το όνειρό σου πραγματικότητα και να σε ανταμείψει για την επιλογή σου από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου.

Δοκιμάσαμε, προτείνουμε | Το concealer της αγοράς που θα λατρέψεις αυτό το χειμώνα

HUDA BEAUTY #Fauxfilter Concealer | €28,95

Με τεράστια ποικιλία σε χρώματα για να απαντήσει σε κάθε ανησυχία σου, υπό το χρώμα που σου ταιριάζει, το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο διαθέτει το σφουγγαράκι που θα αποτυπώσει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι με τον πιο gentle τρόπο.

Ένα χάδι αόρατου φίλτρου για λαμπερή διάρκεια και φρεσκάδα, η οποία θα σε συντροφεύει σε κάθε σου εμφάνιση.