Τα 2 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτό το φθινόπωρο

Το «αντίο» του καλοκαιριού δεν θα τους πονέσει.
Τα 2 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτό το φθινόπωρο
Unsplash

Η περίοδος της χρονιάς, στην οποία καταβάλουμε, ίσως τη μεγαλύτερη για να προσαρμοστούμε, είναι η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή προμηνύει το τέλος του καλοκαιριού, της γλυκιάς λιακάδας, της άμμου, του νησιού και της δροσερής θάλασσας.

Το mode υποχρεώσεις ανάβει πράσινο, τα σχολεία ανοίγουν τις πύλες τους και η εργασία έρχεται αγκαζέ με τη… χαρά. Δε φαντάζει η πιο δελεαστική πραγματικότητα, ειδικά όταν οι αναμνήσεις της άδειας ζουν ακόμη μέσα σου δυνατά.

Πρόκειται για τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως η ενοχλητική φράση «καλό χειμώνα» βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στα αφτιά σου, είτε είσαι έτοιμη για αυτήν, είτε όχι.

Ωστόσο, υπάρχουν 2 ζώδια, τα οποία, απαλλαγμένα από την απαισιοδοξία δέχονται την κατάσταση ως έχει, αφού αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει κάτι που περνάει από το χέρι τους για να την αποτρέψουν.

Και σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτό το φθινόπωρο… θα είναι το τυχερό τους!

Υδροχόος

Συνώνυμο της προσαρμοστικότητας, ο Υδροχόος δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες καθώς στόχος του είναι να ανακαλύψει τον κόσμο. Με τα απολύτως απαραίτητα θα είναι ευτυχισμένος, αφού οι καινούργιες αρχές τον ανανεώνουν και του εγείρουν το ενδιαφέρον να εξερευνήσουν ένα νέο μονοπάτι, με ό,τι εκείνο φέρνει μαζί του και ό,τι αφήνει πίσω του.

Τοξότης

Με όπλο την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την τρέλα, ο Τοξότης είναι πανέτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του. Απεχθάνεται τη στασιμότητα και είναι συμφιλιωμένος με το τέλος που κάθε στιγμή έχει. Ίσως, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, το οποίο τον οδηγεί σε αυτήν την ώριμη αντιμετώπιση να είναι η απουσία φόβου για το επόμενο βήμα και η θετική ενέργεια που αντιστρέφει κάθε στραβή γραμμή.