Κάθε άνθρωπος έχει την καλή και την κακή του πλευρά. Χαρακτηριστικά που μας κάνουν γοητευτικούς, δημοφιλείς και αγαπητούς αλλά και κάποια άλλα, εκείνα που κάνουν ακόμα και τους πιο αγαπημένου μας ανθρώπους να μας θεωρούν ώρες ώρες ανυπόφορους.

Ποια από αυτά όμως φέρονται να οφείλονται στο ζώδιο μας, οπότε δεν φέρουμε ιδιαίτερη ευθύνη για εκείνα;

Ποια στοιχεία συναντάς μαζικά σε κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου;

Παρακάτω θα δεις τα χαρακτηριστικά που θεωρούνται αρνητικά και κάνουν τα ζώδια μας κουραστικά.

Αυτά είναι τα αρνητικά στοιχεία των 12:

Κριός: Βιασύνη

Οι Κριοί δεν ενστερνίζονται το ρητό «κάθε πράγμα στον καιρό του» και μοιραία γίνονται ανυπόμονοι, πράγμα που τους κάνει κουραστικούς στους γύρω του.

Ταύρος: Πείσμα

Όσο και αν προσπαθείς να πείσεις έναν Ταύρο να αλλάξει στάση απέναντι στον τρόπο που βλέπει κάτι, ακόμα και αν είναι αντικειμενικά σωστό, εκείνος θα πεισμώσει. Θα κάνει το άσπρο, μαύρο και δεν θα παραδεχτεί ποτέ τίποτα, ακόμα και αν μέσα του θα ήθελε.

Δίδυμοι: Κυκλοθυμία

Δεν αντέχεται ιδιαίτερα η κυκλοθυμία των Διδύμων, ιδιαίτερα κάποιες φορές που είναι ακραία και έντονη. Πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά του και να τον αφήσεις για λίγο μόνο του, όταν δεν έχει πολλή όρεξη. Συνήθως του περνάει σε λίγα λεπτά.

Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Καρκίνος: Ανασφάλεια

Ο συναισθηματικός Καρκίνος έχει πολλά προτερήματα, αλλά η ανασφάλεια η οποία συνοδεύει κάθε πτυχή της ζωής του τον κάνει κουραστικό. Φοβάται μην πληγωθεί και αυτόματα καταλήγει να γίνει ανυπόφορος.

Λέων: Ηγετικές τάσεις

Το λιοντάρι είναι αρχηγός και αυτό κάποιες φορές κάνει τους ανθρώπους γύρω του να μην τον θέλουν στην παρέα. Θέλει να αποφασίζει για τα πάντα και να έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση, πράγμα που προφανώς κάποιες φορές γίνεται ανυπόφορο.

Παρθένος: Υπερανάλυση

Ακόμα και η πιο χαλαρή και ανάλαφρη στιγμή με έναν Παρθένο, μπορεί να μετατραπεί σε φιάσκο, από την τάση που έχει το ζώδιο να σκέφτεται πολύ, να κάνει σενάρια και να μην μπορεί τελικά να ευχαριστηθεί αυτό που έχει.

Ζυγός: Αναποφασιστικότητα

Είναι Ζυγός και μοιραία τα ζυγίζει όλα, αλλά δεν χρειάζεται πάντα. Ο Ζυγός ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί και τους γύρω του καθώς δεν μπορεί να πάρει γρήγορα μια απόφαση που μπορεί να αφορά ακόμα και το τι θέλει να φάει.

Σκορπιός: Εκδικητικότητα

Έχεις ακούσει συχνά πυκνά πως δεν κάνει να βλάψεις έναν Σκορπιό, όμως δεν ξέρεις γιατί; Γιατί ο Σκορπιός θα σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, ό,τι και αν γίνει, ακόμα και αν τον έβλαψες χωρίς να το θες.

Τοξότης: Ονειροπόληση

Μπορεί να είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και πολύ έξυπνος, όμως στο πρακτικό θέμα πολλές φορές καταλήγει να είναι άβουλος και να περιμένει τα πάντα από τους άλλους.

Αιγόκερως: Απληστία

Η σχέση του Αιγόκερου με το χρήμα είναι γνωστή σχέση λατρείας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί όποιος αποφασίσει να είναι δίπλα του. Είναι πάντα όμως αυτό εφικτό;

Υδροχόος: Αυστηρότητα

Ένας Υδροχόος θέλει πάντα όλα γύρω του να είναι σωστά, ασκεί κριτική σε βαθμό επικριτικότητας και πολύ συχνά γίνεται αυστηρός με τους γύρω του.

Ιχθείς: Πολυλογία

Τα ψαράκια μιλάνε και μιλάνε πολύ, ασταμάτητα. Κάποιες φορές είναι ok, άλλες είναι χαριτωμένο, υπάρχουν όμως και εκείνες που το θέμα πολύ απλά δεν… παλεύεται.