Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση | Αυτά είναι με διαφορά τα 2 πιο έξυπνα ζώδια

Μπορείς να μαντέψεις ποιο ζώδιο έχει τον μεγαλύτερο δείκτη ευφυΐας;
Aυτοκαταστροφικές τάσεις | Πώς να τις αναγνωρίσεις και πώς να απαλλαγείς
Unsplash

Για να καταλάβεις αν κάποιος άνθρωπος έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μπορείς να υπολογίσεις πολλά πράγματα. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την επικοινωνία, η διορατικότητά του, το χιούμορ του, η επιτυχία του και όλα αυτά τα… γήινα χαρακτηριστικά είναι κάποιες ενδείξεις σχετικά με το IQ του κάθε ανθρώπου που έχουμε δίπλα μας.

Θα μπορούσες όμως ποτέ να σκεφτείς πως το ζώδιο κάποιου μπορεί να μας απαντά σχετικά με την εξυπνάδα του;

Κι όμως, σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχει απάντηση.

Είναι άραγε ο δυναμικός Ταύρος, ο επιτυχημένος Αιγόκερως, ο βαθιά σκεπτόμενος Παρθένος ή ο συναισθηματικός Καρκίνος; Η απάντηση δεν βρίσκεται σε κανένα από τα παραπάνω ζώδια.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Reader’s Digest, την υψηλότερη νοημοσύνη τείνουν να την έχουν οι… Υδροχόοι.

Κατά την ίδια πηγή, οι Υδροχόοι παρουσιάζουν αρκετά υψηλά επίπεδα IQ, αλλά και αυξημένες γνωστικές ικανότητες. To μυαλό των Υδροχόων τρέχει με ρυθμούς ταχύτατους, ενώ παράλληλα είναι και πιο προοδευτικό από το μέσο όρο, γεγονός που τους κάνει πάντα πρωτοπόρους σε ό,τι και αν καταπιάνονται.

Οι Υδροχόοι κατέχουν αναλυτική σκέψη και επεξεργάζονται ακόμα και τα συναισθήματα τους εγκεφαλικά. Ενώ είναι πολύ κοινωνικοί, παράλληλα, το μυαλό τους τρέχει και δεν εφησυχάζουν ποτέ, ακόμα και στην μεγάλη τους επιτυχία.

Στη δεύτερη θέση έρχονται οι Σκορπιοί, οι οποίοι φημίζονται για την αντίληψή τους σχετικά με τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων. Με δυο λόγια, οι Σκορπιοί τα καταφέρνουν καλύτερα στο να αποφεύγουν τις κακοτοπιές και το να εμπιστεύονται τα λάθος άτομα. Δεν είναι τυχαίο πως ο Σκορπιός, είτε στις ερωτικές, είτε στις επαγγελματικές του σχέσεις, είναι πολύ δύσκολο να εξαπατηθεί.