Η υπερπανσέληνος του Αυγούστου, ή αλλιώς Πανσέληνος του Οξύρυγχου, αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη καθώς είναι εκείνη που σφραγίζει το τέλος τους μέσα στη χρονιά και επηρεάζει αισθητά όλα τα ζώδια.

Φέτος αναμένεται να μας μαγέψει υπό το ειδυλλιακό τοπίο που θα δημιουργήσει στις 12 Αυγούστου, με το στρογγυλό, κόκκινο φεγγάρι να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο από όλες τις επόμενες επισκέψεις του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών.

Αυτόν τον Αύγουστο το φεγγάρι βρίσκεται στον Υδροχόο, ενώ συμβολίζει την ευγνωμοσύνη για τα αγαθά της φύσης. Τι, όμως, σημαίνει αυτό πρακτικά για τα κάθε ένα μέλος του ζωδιακού κύκλου;

Κριός: Η δημιουργικότητα θα χτυπήσει κόκκινο, ενώ η ξεγνοιασιά ενός μικρού παιδιού θα βγει από μέσα του, ώστε να το ευχαριστηθεί με την αγνότητα της ψυχής του.

Ταύρος: Η υπενθύμιση του αντίκτυπου της επαφής με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να μοιράζεται μαζί τους τις γνώσεις του θα χτυπήσει την πόρτα στον Ταύρο.

Δίδυμος: Πιο αισθηματίας από ποτέ θα αποδειχθεί ο Δίδυμος σε αυτήν την πανσέληνο. Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να έχει ως οδηγό είναι η ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματά του στους γύρω του.

Καρκίνος: Κύριο μέλημα του φεγγαριού: να φροντίσει ο Καρκίνος τον εαυτό του και, κυρίως, να ακούσει όσα έχει ανάγκη η ψυχή του.

Έρχεται και αλλάζει τα πάντα: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την υπερπανσέληνο του Αυγούστου

Λέων: Λαμπρό vibe, αισιοδοξία και θετικότητα, τα στοιχεία αυτά σηματοδοτούν έναν πολύ καλό μήνα για τα λιοντάρια, τα οποία θα πρέπει να τα μοιραστούν με τους υπόλοιπους.

Παρθένος: Βασικό του χαρακτηριστικό αποτελεί η σοφία τους, όμως, δε θα πρέπει να το υποβαθμίζουν διότι σε αυτό καμιά αμφιβολία δε χωράει.

Ζυγός: Ώρα αναβάθμισης του περίγυρού του. Μια καλή ευκαιρία για το Ζυγό να εκτιμήσει τους φίλους του, οι οποίοι τον πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

Σκορπιός: Στιγμές αυτοπεποίθησης έρχονται για το Σκορπιό, ο οποίος θα αγγίξει δημοσιότητα και επιτυχίες με εκείνον να εντυπωσιάζει πολύπλευρα.

Τοξότης: Time out για τον Τοξότη που έχει κυριευτεί από την κούραση σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Τώρα θα πρέπει να αδράξει την ευκαιρία να εξερευνήσει με ελευθερία ένα νέο μέρος μέσα από ένα ταξίδι.

Αιγόκερως: Αναβολές σε κρίσιμα ζητήματα τέλος! Η ώρα των αποφάσεων έχει φτάσει και η πανσέληνος υπόσχεται να χαρίσει σε ανταμοιβή ψυχική ηρεμία και ισορροπία.

Υδροχόος: Η αγάπη στον υπερθετικό βαθμό θα ανανεώσει τον Υδροχόο. Όσοι έχουν αγαπημένο, ποιοτικός χρόνος μαζί του θα δέσει ακόμα περισσότερο τη σχέση, ενώ οι singles θα ευχαριστηθούν τις κοινωνικές συναναστροφές με φίλους ή τον προσωπικό διαλογισμό.

Ιχθύς: Καμπανάκια χτυπούν και καιρός να προσέξουν πέρα από την εσωτερική τους υγεία, την εξωτερική. Το σώμα χρήζει περιποίησης επίσης!