Το nail design που δεν υπόκειται σε χρονικές περιόδους, εποχές, περιστάσεις ή mood μόλις έφτασε για να ανατρέψει τα συντηρητικά ή εκκεντρικά δεδομένα.

Βρίσκεις τα περισσότερα σχέδια που κυριαρχούν είτε πολύ έντονα, είτε υπερβολικά ήσυχα; Μάλλον διότι αναζητάς την ισορροπία ανάμεσα στο σχέδιο αλλά και την απλότητα που δε θα σε κουράσουν ποτέ.

Το νέο trend που πρωταγωνιστεί στα περισσότερα nail salons δεν είναι άλλο από τα Star Nails.

Πρόκειται για μια μόδα που ξεκίνησε δειλά, αλλά αποδείχθηκε πως απάντησε στις απαιτήσεις των περισσότερων γυναικών. Αστέρια, τα οποία, κυρίως, μοιάζουν με τη λάμψη μιας χρυσόσκονης, στέκονται πάνω στην πλάκα των νυχιών σου.

Ακανόνιστα σχήματα, άλλα πιο μικρά κι άλλα λιγάκι μεγαλύτερα, το κάθε νύχι διαθέτει το δικό του star για να πορευτεί.

Το σχέδιο αυτό αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τις γυναίκες παγκοσμίως, διότι, διαθέτει μια nude, διάφανη  και απαλή βάση, η οποία ταιριάζει με όλα, παντρεμένη με σχήμα oval στην πλειοψηφία της και το design που δεν το κάνει βαρετό, αλλά αντίθετα προσθέτει τη σπιρτάδα που αντικατοπτρίζει καλύτερα το στυλ σου.

Όσο για το χρώμα που θα βάψεις τα αστεράκια, εκείνα που κερδίζουν τις εντυπώσεις με διαφορά είναι οι αποχρώσεις του μπλε ή χρυσού, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει πως δε μπορείς να προσθέσεις το αγαπημένο σου για να προσδώσεις ταυτότητα και χαρακτήρα στο look σου.

Τι λες, είσαι έτοιμη;