Διακοπές: μια λέξη, χίλιες εικόνες, αμέτρητα συναισθήματα. Ωστόσο, αν και προφέρεται με λαχτάρα από πολλά στόματα, εκλαμβάνεται πολύ διαφορετικά από τα ποικίλα μάτια.

Η στιγμή που όλοι περιμένουν μια ολόκληρη χρόνια είναι οι καλοκαιρινές διακοπές. Ήλιος, αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και αποφόρτιση από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή το στρες της δουλειάς.

Ωστόσο, τα γούστα, ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, ομαδοποιούν τα ζώδια σε δύο κατηγορίες: εκείνα που θα απολάμβαναν το camping κι εκείνα που θα έτρεχαν χιλιόμετρα μακριά.

Άλλωστε, δεν είναι για όλους η περιπέτεια της συμφιλίωσης με τη φύση…

Ταύρος

Κόκκινο πανί βλέπει ο Ταύρος μπροστά του μόλις ακούσει για camping. Αμέσως θα προσπαθήσει να σε πείσει πως επιλέγει να πάει διακοπές για να ξεκουραστεί και όχι για να κουραστεί χειρότερα ή να ταλαιπωρηθεί.

Του αρέσουν οι ανέσεις, τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια και το έτοιμο πρωινό. Μάλλον φαντάζουν πιο δελεαστικά από τα κουνούπια και τον άβολο ύπνο. Μαζί του θα επωφεληθείς, ωστόσο, από το δυνατό κλιματισμό, την τηλεόραση πριν κοιμηθείς και τα κοκτέιλ που θα πέφτουν βροχή!

Οι καλοπερασάκηδες που σπάνε νεύρα | Τα 2 ζώδια που δεν πρέπει να πάρεις ποτέ στο camping

Παρθένος

Ποιος άλλος θα μπορούσε να νικήσει τον Παρθένο σε αυτήν τη μάχη; Φημισμένα ξενοδοχεία για τη σχολαστική καθαριότητα, πολυτέλεια και χλιδή. Room service για να μην εκτίθεται πολύ σε κόσμο, προηγμένα συστήματα καθαρισμού και κοκτέιλ σε rooftop! Αρκετά μακριά από την ιδέα του camping ε;

Τώρα ξέρεις, γι’ αυτό πρόσεχε πού κάνεις τις προτάσεις σου…