Κάθε παρέα διαθέτει εκείνο το μέλος που αποτελεί το συνδετικό κρίκο και δένει διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους σε μια απολαυστική συντροφιά.

Αν το αναλογιστεί κάνεις, πρόκειται για την απόρροια της μίξης ποικίλων χαρακτήρων, στην οποία, φυσικά, ορισμένοι δε ξεχωρίζουν για την κοινωνική και εξωστρεφή πλευρά τους.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ζώδιο που πράγματι έχει τους περισσότερους φίλους από κάθε άλλο και οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί.

Ο Τοξότης τρυπά με το διαπεραστικό του βέλος πολλές καρδούλες και αυτό διότι δεν περιορίζεται μόνο στις κοινωνικές δεξιότητες. Ως υπέρμαχος της ελευθερίας είναι πάντα εκεί να σε ακούσει και να περιθάλψει κάθε σου πόνο δίχως να σε κρίνει αυστηρά, αφού στο δικό του κόσμο όλα είναι επιτρεπτά.

Η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια κάνουν τους γύρω του να ηρεμούν και να αφήνουν μακριά το στρες, καθώς μια συζήτηση μαζί του σε πείθει πως το πρόβλημα αποτελεί ένα απλό, μικρό πταίσμα.

Όσο για την ειλικρίνεια, σε αυτό παίρνει βραβείο, επομένως θα φωτίσει αλήθειες τις οποίες πολλές φορές κρύβεις στο σκοτάδι.

Άλλωστε, δε μπορεί να προσποιηθεί ποτέ!

Από τη δική του πλευρά, ο Τοξότης, κρατάει μακριά του τους μίζερους και απαισιόδοξους ανθρώπους, αφού θεωρεί πως καταστρέφουν τα πάντα θετικά του vibes!

Στον δικό του κόσμο μόνο το χαμόγελο, η διασκέδαση και η ανεμελιά υπάρχουν…