Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτοί είναι οι έρωτες που διαρκούν περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος

Υπάρχουν κι ορισμένες καταστάσεις που περιπλέκονται για καλό σκοπό.
Φέτος τα καταφέρνουν: Tα 2 ζώδια που μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους

Ο ενδοιασμός, οι ενοχές ακόμα και η ντροπή συχνά εμφανίζονται στη σκέψη και μόνο του να δεις έναν φίλο σου ερωτικά. Αρχικά, θαρρείς πως τρελάθηκες, όταν όμως το μυαλό στο υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, η καρδιά ακολουθεί τους ίδιους ρυθμούς και τότε είναι πλέον αργά όσα όχι κι αν επιβάλλεις στον εαυτό σου.

Σίγουρα, αποτελεί μία κατάσταση, η οποία περιπλέκει τα δεδομένα, όμως, αυτό δε σημαίνει πως είναι απαραίτητα κακό. Κάθε άλλο. Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι ερωτικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μετά από μια φιλία αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.

Ο λόγος είναι το ότι η οικειότητα, οι εμπειρίες που ζουν μαζί αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα δένουν δύο ανθρώπους σε μια καθημερινή τριβή που θερμαίνει τα συναισθήματα. Τότε, βλέπεις, ερωτεύεσαι τον άλλον για εκείνο που κρύβει μέσα του και δε στέκεσαι μόνο στην παγωμένη επιφάνεια.

Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτοί είναι οι έρωτες που διαρκούν περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος

Όσο για τους τσακωμούς και τις εντάσεις, παρατηρούνται αρκετά πιο σπάνιοι, αφού οι δυο τους γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες ο ένας του άλλου με αποτέλεσμα να μπορούν να αποφεύγουν εκρήξεις αλλά και να αφήνονται στην ηρεμία της εμπιστοσύνης.

Αν, λοιπόν, νιώσεις το πάθος να έρχεται, μην του κλείσεις την πόρτα εξαιτίας των ταμπού του «πρέπει». Ίσως ο πρίγκιπας που πάντα έψαχνες να βρισκόταν ήδη μπροστά σου όλο αυτό το διάστημα.