Ο Αύγουστος αποτελεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, επομένως και εκείνον στον οποίο οι περισσότεροι ξεφεύγουν για λίγο από από καθημερινότητα μέσα από ένα ταξίδι διακοπών.
Η ξεγνοιασιά αυτή πολλές φορές εγκυμονεί εκπλήξεις και αναπάντεχες περιπέτειες μέσα από ολοκαίνουργιες εμπειρίες, νέα πρόσωπα και στιγμές. Μυρίζεσαι έρωτα; Δίκιο έχεις.
Ωστόσο, τα καλά δεν έρχονται για όλους. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια αυτός ο Αύγουστος θα γράψει ιστορία στο κεφάλαιο της συναισθηματικής σου ζωής!

Λέων

Τα λιονταράκια έχουν αρκετό καιρό να χαμογελάσουν όπως τους πρέπει, επομένως έφτασε η στιγμή τους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν ουκ ολίγες ευκαιρίες να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, να μαγνητίσουν τα βλέμματα πάνω τους και, γιατί όχι, να πέσουν πάνω σε εκείνο το πρόσωπο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Δίδυμοι

Διδυμάκια ενεργοποιείστε τα δυο σας πρόσωπα και ετοιμαστείτε για εκδρομές, χρόνο με οικογένεια και φίλους αλλά και την είσοδο αξιόλογων προσωπικοτήτων στη ζωή σας, με τις οποίες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο. Το μπρίο, η τσαχπινιά και το ναζί σας θα κερδίσει στα ζητήματα καρδιάς.

Κριός

Τα Κριάρια θα εκτεθούν σε ευκαιρίες καλοκαιρινές οι οποίες θα ξεχειλίσουν από τύχη. Έπονται μοναδικές στιγμές έρωτα και αχαλίνωτης διασκέδασης μέσα σε ένα μήνα όπου υγεία, οικονομικά και ξεκούραση ευνοούν κάθε τομέα.

Τους ζηλεύουμε λίγο, έτσι;