Η πιο σπάνια φωτογραφία της | Η Τζένη Καρέζη σε νυχτερινή έξοδο στην Πλάκα του ’60 δίδασκε στυλ

Μια σπάνια φωτογραφία από την περίοδο του γάμου της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.
Η πιο σπάνια φωτογραφία της | Η Τζένη Καρέζη σε νυχτερινή έξοδο στην Πλάκα του '60 δίδασκε στυλ

Η classy και λεπτεπίλεπτη φινέτσα της Τζένης Καρέζη αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν της ανά τα χρόνια, με την όμορφη ηθοποιό να θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες σταρ που ξεχώρισαν διαχρονικά.

Τα εντυπωσιακά χτενίσματα, τα λαμπερά φορέματα αλλά και το χαρακτηριστικό eyeliner στο μακιγιάζ της φρόντιζαν να δίνουν την παρουσία τους σε κάθε εμφάνιση της Τζένης Καρέζη.

Μια σπάνια φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο Instagram προφίλ του δημοσιογράφου Άρη Λουπάση. Πρόκειται για μια έξοδο με καλούς φίλους, στο πλάι του συζύγου της Ζάχου Χατζηφωτίου.

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο «Παλιά Αθήνα», «στην οποία η παρέα της κι εκείνη παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα επιθεωρησιακού χαρακτήρα με τίτλο «Κομπολόι ηθοποιών» με επικεφαλής την μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία παράλληλα με τις μεγάλες θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της εμφανίζεται εκεί κλέβοντας την παράσταση με το μπρίο και την βελούδινη φωνή της».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε στο post του:

«Η Τζένη Καρέζη ομορφότερη όσο ποτέ, με τον πρώτο σύζυγό της κοσμοπολίτη και bon viveur Ζάχο Χατζηφωτίου, αρχές του 1964 διασκεδάζουν με αγαπημένα φιλικά τους πρόσωπα στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο “Παλιά Αθήνα” στην Πλάκα. Στην παρέα τους παρευρίσκονται ο θρυλικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και διεθνής άσσος των γηπέδων Κώστας Λινοξυλάκης, ο διακεκριμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό δημιουργός μόδας Ντίμης Κρίτσας και η εφοπλίστρια Μάγια Καλλιγά.

Η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας των συγκεκριμένων δεκαετιών άφησε εποχή και έμεινε στην ιστορία καθώς χαρακτηρίστηκε από την παρουσία πολλών και μεγάλων μορφών της μουσικής σε όλα τα είδη ρεπερτορίου με διαχρονικές ερμηνείες και αξεπέραστες ποιοτικές δημιουργίες που παραμένουν κλασικές και αγαπημένες μέχρι και σήμερα».

Η παρακάτω φωτογραφία υπογραμμίζει την αξεπέραστη κομψότητά της: