Μόλις ο ήλιος σταθεροποιηθεί για τα καλά και όλοι ξεχυθούν στις παραλίες η διάθεση ανεβαίνει, οι διακοπές έρχονται και το φλερτ ανάβει κόκκινο! Άλλωστε, όχι άδικα, το καλοκαίρι, λένε, πρέπει να το ξεκινάς μόνος.

Ίσως, διότι το πιθανότερο είναι ένας κεραυνοβόλος καλοκαιρινός έρωτας να ξεσπάσει και να γεννηθεί το πιο δυνατό συναίσθημα. Τι κι αν πρόκειται για μια φρέσκια σχέση ή μακροχρόνια, το τέλος του φετινού καλοκαιριού θα πάρει μαζί του, για δύο συγκεκριμένα ζώδια, εκτός από αμέτρητες αναμνήσεις, και το… αίσθημά τους.

Το μέλλον της σχέσης αναμένεται δυσοίωνο με ρήξεις και ασυμφωνίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιφέρουν τον χωρισμό, από επιλογή τους ή μη.

Εκείνο, όμως, που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι το «αντίο» πολλές φορές μπορεί να επιφέρει τη λύτρωση και, τελικά, να αποτελεί ενός είδους σωτηρία από προβληματικές καταστάσεις. Μπορεί απλά να έφτασε η στιγμή να σβήσουν τα φώτα για ένα σκοτεινό μέλλον και να λαμπυρίσουν στα καλύτερα που έρχονται.

Ποιοι είναι οι «τυχεροί»;

Σκορπιός

Εντάσεις, ακραίος θυμός, τσακωμοί και μια αναστάτωση που θα μπει για τα καλά στη ζωή σου. Υπό αυτήν την κατάσταση η ηρεμία θα φαντάζει μια ουτοπία, φέρνοντας εσένα ή το σύντροφό σου ένα βήμα πριν το οριστικό τέλος. Πρόκειται για ένα κράμα πιέσεων που θα δεχθείς, οι οποίες φαίνεται πως θα σταματήσουν όταν μπεις στο single mode.

Υδροχόος

Τα πνεύματα θα οξυνθούν και οι καβγάδες θα ξετρυπώσουν στην οικογένεια και το οικείο σου περιβάλλον. Τα πάνω κάτω έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα με αποκορύφωμα την 12/8 (Πανσέληνος στο ζώδιό σου). Αν, λοιπόν, η σχέση σου δε στέκεται σταθερή, αλλά αντιθέτως ακροβατεί ανάμεσα σε προβλήματα, δύσκολα θα κρατηθεί στο ύψος της δίχως να καταρρεύσει. Όσο κι αν πονέσεις, εκείνο που σε περιμένει στη γωνία αξίζει την αναμονή!

Νέα σεζόν, νέα era.