Φράση και ατάκα! Αυτά είναι τα 3 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

Θα το έχεις αντιληφθεί αν έχεις στον κύκλο σου αυτούς τους φίλους.
Φράση και ατάκα! Αυτά είναι τα 3 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

Το χιούμορ είναι μία από τις μεγαλύτερες αρετές ενός ανθρώπου -και μερικών συγκεκριμένων ζωδίων– και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ποιος δεν θα ήθελε στη ζωή του έναν φίλο, έναν σύντροφο ή έναν συνάδελφο με χιούμορ, αλλά και με αίσθηση αυτού, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει ακομπλεξάριστα κάθε αστείο μας;

Δεν υπάρχει γιατρειά! Αυτό είναι το πιο ζηλιάρικο ανδρικό και γυναικείο ζώδιο

Το χιούμορ ενώνει και μας κάνει να ερωτευόμαστε σύμφωνα με τις έρευνες που κυκλοφορούν. Ένα ακόμα στοιχείο του επίσης είναι πως είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό ορισμένων ζωδίων.

Ποια είναι όμως τα 3 πιο αστεία ζώδια του κύκλου;

Καρκίνος

Ο ευαίσθητος Καρκίνος συλλαμβάνει σε υψηλά ραντάρ το χιούμορ του συνομιλητή του και αν βρει άξιο αντίπαλο, αποκαλύπτει το μεγαλείο του. Ο Καρκίνος πίσω από το ευαίσθητο προσωπείο, διατηρεί και τεράστια συναισθηματική νοημοσύνη, την οποία πολλές φορές εκφράζει με το ιδιοφυές χιούμορ του.

Δεν είναι σαχλός, δεν είναι ποτέ αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε «η ψυχή της παρέας», έχει όμως δεινότητα στην ανταλλαγή δηλητηριώδους ατάκας και το χιούμορ είναι πολύ ανεπτυγμένο.

Παρθένος

Ίσως να σε εκπλήξει η είσοδος του Παρθένου σε μια τέτοια λίστα, όμως η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ζώδιο έχει πολύ και ιδιαίτερο χιούμορ. Πρόκειται για ένα πολύ αυστηρό ζώδιο, που συνηθίζει να ασκεί κριτική και να γίνεται αυστηρό με τους γύρω του, αλλά και με τον εαυτό του.

Αυτή η κατάσταση τον κάνει να έχει φοβερό σαρκασμό και αυτοσαρκασμό. Για αυτό τον λόγο, αν ακούσεις Παρθένο να αυτοσαρκάζεται, σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο.

Υδροχόος

Κυνικός, βιτριολικός και ωμός ο Υδροχόος, πάντα έχει την κατάλληλη ατάκα για την κατάλληλη στιγμή. Ο Υδροχόος είναι ο μετρ του μαύρου χιούμορ και χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να λέει αστεία, μένοντας πάντα πολύ σοβαρός.

Όλη του η ζωή είναι βασισμένη και στηριγμένη στο καλό του χιούμορ και στην εύστοχη ατάκα, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους γύρω του.