Η εκκεντρικότητα αλλά και η συνέπεια στην ακολούθηση της τελευταίας τάσης της μόδας χαρακτηρίζουν με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τη Dua Lipa.

H διάσημη τραγουδίστρια μας δίδαξε πως “one kiss is all it takes”, εμείς όμως θα προσθέταμε πως αν κουμπώσεις και την εικόνα της πασίγνωστης σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί αποτελεί πάντα κεντρικό θέμα συζήτησης.

Η ιδιαιτερότητα στο στυλ της, άλλωστε, γίνεται αντιληπτή όχι μόνο μέσα από τις εμφανίσεις της, αλλά και με ένα scroll στα social media.

Αν και αλλάζει συνεχώς look, το χρώμα των μαλλιών της παραμένει συνήθως σκούρο. Έπειτα από το τελευταίο ξανθό, ωστόσο, το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους fans της, αυτήν τη φορά η ίδια ξεπέρασε τον εαυτό της και τόλμησε να βάψει τα μαλλιά της φούξια. Όπως ήταν αναμενόμενο το υποστηρίζει άψογα.

Μέσα από το post του κομμωτή της στο Instagram με το σχόλιο “Pink make the boys wink”, ο μάγος των hair styles, Chris Appleton, δημιούργησε την τέλεια απόχρωση, η οποία αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της όμορφης show woman.

Μάλιστα, εντυπωσιακές ήταν και οι φωτογραφίες της για τη συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών, Puma.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Από εμάς συγχαρητήρια!