Φούξια (και) στα νύχια | 3 ιδέες που έχουν την τιμητική τους στο instagram

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Φούξια (και) στα νύχια | 3 ιδέες που έχουν την τιμητική τους στο instagram
Unsplash

Το φούξια αποτελεί μια άκρως παρεξηγημένη απόχρωση. Η ένταση αλλά και η υπερβολική δόση του ροζ οδηγεί πολλές φορές τις γυναίκες μακριά από αυτήν την επιλογή. Άλλωστε, να μη ξεχνάμε και τη χρωματική δέσμευση που εκείνο επιβάλλει, αφού δεν ταιριάζει εύκολα με όλες τις αποχρώσεις.

Φυσικά, αυτό ίσως να το λέγαμε πριν από ορισμένα χρόνια. Τότε, που ο συντηρητισμός άνθιζε στα χρώματα. Το φετινό καλοκαίρι έχει αποδείξει, πριν ακόμα μπει για τα καλά, τις παιχνιδιάρικες διαθέσεις του και τα παντρέματα ανάμεσα σε αντιθετικά χρώματα, τα οποία ποτέ άλλοτε δεν τα είχες σκεφτεί να συνυπάρχουν.

Υπό αυτήν την οπτική, φυσικά δε θα το βαρεθείς ποτέ, θα διατηρεί τη girly διάθεση, θα τονώσει το στυλ σου και θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις κάτω από τις ακτίνες του λαμπερού ήλιου.

Οι παρακάτω τρεις επιλογές μας δίνουν ιδέες για τη σωστή mani απόφαση:

French Rules

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ο βασιλιάς του nail design. Το γαλλικό αποκτάει ζωηράδα και ξεκουράζει το βλέμμα μέσα από το summery- καρπουζί touch!

Candy Splash

Τα πιο εντυπωσιακά ζαχαρωτά διαθέτουν πάνω τους χρωματιστά ρυάκια, στα οποία το φούξια πρωταγωνιστεί, χαρίζοντας ξεκάθαρη οπτική στο σχήμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee L Link (@allnailss._)

Minimal Dot

Αν σου έλεγαν ότι το φούξια συνυφαίνεται με το μινιμαλισμό τι θα έλεγες;

Κι όμως, για εκείνες που θέλουν να το τολμήσουν με λιγότερο…θάρρος αποτελεί ιδανική επιλογή.