«Το σώμα μου παρέλυε»: H Jennifer Lopez συγκλονίζει για τις κρίσεις πανικού

Όσα εξομολογήθηκε η λατίνα star για τα ψυχοσωματικά που της χτύπησαν την πόρτα.
Jennifer Lopez | Ποζάρει στη Βενετία σαν πριγκίπισσα και μας χαρίζει τη φωτογραφία που κάθε influencer θα αντιγράψει
instagram/JLo

Η Jennifer Lopez προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με τη ζωή της, μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo».

Η Λατίνα σταρ μίλησε μέσα από το newsletter της για την δύσκολη περίοδο των κρίσεων πανικού που βίωνε όταν ήταν 20 χρονών, μιλώντας ακόμα και για «σωματική παράλυση».

«Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα βίντεοκλιπ τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», ανέφερε αρχικά.

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε ποιο ήταν το περιστατικό που ήταν οδήγησε στην κατάρρευση:

«Μια μέρα καθόμουν κατά τη διάρκεια ενός τρέιλερ, και όλο το στρες και η δουλειά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου με έκαναν να καταρρεύσω. Ήμουν εντελώς παγωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά. Τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν και ο φόβος επιδεινώθηκε».

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», πρόσθεσε.

Πλέον, η Jennifer ζει ισορροπημένα με την ευεξία να αποτελεί κύρια προτεραιότητα του τρόπου ζωής της, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αυτό είναι το απόλυτο μυστικό αντιγήρανσης.

Κάτι θα ξέρει…