Το ιδανικό balayage γι’ αυτό το καλοκαίρι για σένα που δεν είσαι τολμηρή

Αν δε φημίζεσαι για την αποφασιστικότητά σου στα μαλλιά, η τεχνική αυτή είναι ό,τι πρέπει.
Τα μαλλιά του χειμώνα απαιτούν chunky caramel highlights

Κοινό χαρακτηριστικό πολλών γυναικών στις μέρες μας είναι η πίστη τους σε ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά γεννούν το φόβο της αποτυχίας και, όπως είναι αναμενόμενο, η πιθανή αλλαγή εξαφανίζεται από το χάρτη.

Όσο κι αν όποτε έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στις ανοιχτές αποχρώσεις σε έχει φέρει ένα βήμα πιο μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα, η περιέργεια ως προς το πώς θα δείχνει πάνω σου η εκάστοτε καινούργια τεχνική γιγαντώνεται μόλις το καλοκαίρι φτάσει έξω από την πόρτα σου.

Το balayage αποτελεί μια από τις πιο φρέσκες προτάσεις, η οποία έχει κερδίσει μεγάλο κοινό λόγω του μη δεσμευτικού αποτελέσματός του.

Η ομοιόμορφη εναλλαγή χρωμάτων ανάμεσα στις τούφες των μαλλιών σου κάνει πιο smooth το transition από μια σκούρα απόχρωση στην πιο ανοιχτή. Μάλιστα, σκοπός του είναι η διχρωμία να δένει φυσικά και να χαρίζει την αίσθηση του ξανοίγματος από τον ήλιο.

Κι αν το μετανιώσεις;

Το γεγονός ότι δεν πειράζεις τη ρίζα σου, δίνει την άνεση να διαχειριστείς πιο εύκολα την επιστροφή στα παλιά λημέρια, ενώ η μεγαλύτερη επιφάνεια στην οποία γίνεται το ντεγκραντάρισμα έχει μεγαλύτερο εύρος άρα πιο εύκολη επαναφορά λόγω της ήσυχης έντασης, σε αντίθεση με τις ξεπερασμένες ανταύγειες.

Το παρακάτω αποτέλεσμα balayage θα σου δώσει ιδέες για την πιο γλυκιά, χρυσαφένια, όψη των μαλλιών σου για αυτό το καλοκαίρι, και γιατί όχι, ολόκληρη τη χρονιά.