Το φαινόμενο των υπερβολικά βγαλμένων φρυδιών υπάρχει ανάμεσά μας και αποτελεί μια διαχρονική, άτυχη στιγμή για τη γυναίκα ανά τις εποχές.

Σήμερα πιο πολύ από ποτέ αποφεύγεται σε μεγαλύτερο βαθμό, καθώς η τάση της εποχής χειροκροτεί τα πλούσια, παχιά και υγιή φρύδια, με αποτέλεσμα ένα τέτοιο λάθος να πέφτει στο μάτι με μεγαλύτερη ευκολία.

Όμως, όλες έχουμε περάσει από τη δύσκολη αυτή κατάσταση έστω μια φορά στη ζωή μας! Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι με τη δική μας συμβολή θα μοιάζει γρήγορα με έναν κακό όνειρο.

Οι παρακάτω τρόποι θα γεμίσουν τα μικρά κενά γρήγορα και -κυρίως- φυσικά.

Τσιμπιδάκι Bye Bye

Ναι ναι, πολύ καλά άκουσες. Κλείδωσέ το μέσα σε ένα συρτάρι και μην το πιάσεις πριν το πέρασμα ενός μήνα. Υπάρχουν και κάποια διαλείμματα σε ορισμένες σχέσεις εξαιρετικά ευεργετικά. Επομένως, μη θέτεις τον εαυτό σου το δελεαστικό πνεύμα που είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω ενθουσιασμού σε κάνει να αφαιρέσεις παραπάνω τριχούλες.

Το παράκανες με το τσιμπιδάκι; 2+1 τρόποι να γεμίσουν πιο γρήγορα τα φρύδια σου

New make-up rules

Τα προϊόντα μακιγιάζ για τα φρύδια θα πρέπει να είναι απαλά και ανάλαφρα. Οι πηχτές ή σκληρές υφές, όπως ορισμένα μολύβια καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Στη θέση τους, μια αέρινη πούδρα θα σε κάνει να μην επιμένεις στο μικρό σημείο, αφαιρώντας κι άλλες τρίχες λόγω τριβής ή αφυδάτωσης.

Ενυδάτωση mode: ON

Αν η επιδερμίδα ξεδιψάσει, θα φέρει στην επιφάνεια σε συντομότερο χρονικό διάστημα τις τρίχες. Τα διάφορα έλαια ή οι κρέμες θα ενυδατώσουν σε βάθος το σημείο και η τρίχα θα αναγεννηθεί πιο δυνατή και λαμπερή!